r
Nosalty Logó

Diós-kakaós isler Ribizlitől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Diós-kakaós isler Ribizlitől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
185 °C
  • 4% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír

tészta

csokimáz

Összesen 1282 kcal
  • 4% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír

tészta

csokimáz

Összesen 3843 kcal
  • 4% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír

tészta

csokimáz

Összesen 437 kcal
  • 4% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    66.9 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.6 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    45 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    425 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 1282 kcal
  • 4% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    35.1 g

Zsír

  • Összesen
    200.6 g
  • Telített zsírsav
    110 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    413 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1330.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    192 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    669 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    499.7 g
  • Cukor
    304 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    135.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1301 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1275 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    318 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 3843 kcal
  • 4% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    9 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.9 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 437 kcal

Hozzávalók

tészta

csokimáz

Elkészítés

tészta

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és lisztezett felületen kinyújtjuk. Jobb, ha kicsit vastagabbra nyújtjuk a tésztát. Szaggassuk ki.
  2. A kiszaggatott tésztát előmelegített sütőben süssük kb. 10 percig.
  3. Amikor kihűlt, kenjük meg lekvárral, és ragasszuk össze.

csokimáz

  1. Olvasszuk fel a csokoládét a vajjal, majd keverjük hozzá a porcukrot és a vizet.
  2. Mártogassuk bele a sütijeinket, és rácson hagyjuk megdermedni. Másnapra lesz az igazi.
  • Sütés hőfoka: 185 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7357
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom az islert... bármilyen mennyiségben. Sok receptet kipróbáltam már, és mind nagyon finom volt, ám mégsem az igazi. Egészen körülbelül 2 héttel ezelőttig. Unokatesóm ballagásán voltunk, amire a süteményeket édesanyám és unokatestvérem anyukája készítette. Mindketten nagyon jól sütnek, de eddig a családi eseményeken mindig kimaradt az isler. Most azonban volt... és szerelem volt első ízlelésre. Azonnal elkértem a receptet, amely a hétvégén kipróbálásra is került. A legjobb házi lekvárral. Remélem másoknak is ízleni fog! :) 

Hozzávalók

tészta

csokimáz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...