Diós-fokhagymás padlizsántekercs
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Marcsus
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
262
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
400g padlizsán95 kcal
-
50g dió327 kcal
-
80g mascarpone323 kcal
-
9g koriander2 kcal
-
9g fokhagyma12 kcal
-
0g só0 kcal
-
32g napraforgó olaj283 kcal
Összesen
1042
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
69g padlizsán16 kcal
-
8.6g dió56 kcal
-
13.8g mascarpone56 kcal
-
1.6g koriander0 kcal
-
1.6g fokhagyma2 kcal
-
0g só0 kcal
-
5.5g napraforgó olaj49 kcal
Összesen
179
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.4 g
Zsír
-
Összesen 24.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 137.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 70 mg
-
Nátrium 4 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.1 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 91.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 103 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 55 micro
Összesen
262
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.6 g
Zsír
-
Összesen 98.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 36 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 549.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 104 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 137 mg
-
Foszfor 281 mg
-
Nátrium 14 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.2 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 365.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 138 micro
-
Kolin: 49 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 413 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 220 micro
Összesen
1042
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3 g
Zsír
-
Összesen 16.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 94.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 48 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 63.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 71 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 38 micro
Összesen
179
kcal
Hozzávalók
-
400 g padlizsán
-
3 ek koriander
-
só ízlés szerint
-
4 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A padlizsánt megmossuk, megpucoljuk, és vékonyan hosszában felszeleteljük. Megsózzuk, és mindkét oldalukat megkenjük olajjal, forró serpenyőben egy rétegen megsütjük mindkét oldalon, amíg meg nem kapja egy kicsit, de nem kell nagyon sötétre sütni.
- A diót, koriandert, mascarponét, fokhagymát összekeverjük, sózzuk.
- A krémet elosztjuk a padlizsán szeleteken, és feltekerjük. Korianderrel díszíthetjük, hidegen fogyasszuk.
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 50 alkalommal
- Receptkönyvben: 142
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 3474
- Feltöltés dátuma: 2015. december 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Marcsus
69 recept
Oroszországban ennek az ételnek nagyon sok változata van, ha nincs mascarpone, mehet helyette sima reszelt sajt vagy bármilyen krémsajt, de ki is lehet hagyni.