r
Nosalty Logó

Desedai töltött harcsa

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Desedai töltött harcsa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír

a töltelék

a bunda

a hal

Összesen 597 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír

a töltelék

a bunda

a hal

Összesen 2987 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír

a töltelék

a bunda

a hal

Összesen 137 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.6 g

Zsír

  • Összesen
    26.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1928.5 g
  • Cink
    132 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    103 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    698 mg
  • Nátrium
    632 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    313.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    86 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    459 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    652 micro
Összesen 597 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    258.1 g

Zsír

  • Összesen
    133.4 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    1171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9642.3 g
  • Cink
    662 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    1170 mg
  • Vas
    513 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    3492 mg
  • Nátrium
    3160 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    149.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1567.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    620 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    31 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    223 micro
  • K vitamin:
    761 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    1164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    429 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2297 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3260 micro
Összesen 2987 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    441.3 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    14 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

a töltelék

a bunda

a hal

Elkészítés

a töltelék

  1. Keverjük össze a hozzávalókat (a sajtot reszeljük le).
  2. Tekerjük fel a harcsaszeleteket a töltelékkel, tűzzük meg őket tűvel vagy fogpiszkálóval.

a bunda

  1. Verjük fel a tojásokat, majd keverjük össze a többi hozzávalóval.
  2. Forgassuk bele a harcsát, és süssük ki bő olajban. Érdemes nem nagyon nagy lángon sütni, hogy átsüljön a hal.
  3. Rizzsel és csípős szósszal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 6027
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Azon gondolkodtunk, hogy kéne valami finomat együtt főzni, és volt a hűtőben egy kis juhtúró, a piacon pedig benéztünk a halashoz. És ez lett belőle.

Hozzávalók

a töltelék

a bunda

a hal

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...