Dán zöldbabsaláta
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
724
Kalória
20.3g
Fehérje
35g
Szénhidrátok
57.8g
Zsír
361.9g
Víz
81g
Koleszterin
5g
Rost
17g
Cukor
- 4% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
724
kcal
- 4% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
2898
kcal
- 4% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
126
kcal
- 4% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.3 g
Zsír
-
Összesen 57.8 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 81 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1637.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 317 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 279 mg
-
Nátrium 959 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 5 mg
Víz
-
Összesen 361.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 248 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 226 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 78 micro
-
Kolin: 64 mg
-
Retinol - A vitamin: 167 micro
-
α-karotin 61 micro
-
β-karotin 937 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1202 micro
Összesen
724
kcal
- 4% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 81.4 g
Zsír
-
Összesen 231.4 g
-
Telített zsírsav 69 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 324 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6551 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 31 mg
-
Kálcium 1269 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 282 mg
-
Foszfor 1114 mg
-
Nátrium 3836 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 140.2 g
-
Cukor 68 mg
-
Élelmi rost 20 mg
Víz
-
Összesen 1447.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 993 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 189 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 902 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 313 micro
-
Kolin: 254 mg
-
Retinol - A vitamin: 666 micro
-
α-karotin 243 micro
-
β-karotin 3750 micro
-
β-crypt 14 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4807 micro
Összesen
2898
kcal
- 4% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 10 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 283.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 55 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 48 mg
-
Nátrium 166 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 62.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 43 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 39 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 29 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 162 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 208 micro
Összesen
126
kcal
Elkészítés
- Nagyon vékonyra felvágjuk a hagymát, rácsavarjuk a fél citrom levét, sózzuk és borsozzuk. (Ez a dolog elveszi a hagyma csípős ízét-szagát!)
- Ezután beleöntjük a tejfölt, majonézt, kefírt, joghurtot, és beleaprítjuk apróra a petrezselyemzöldet, majd a mustárt, nagyon vékonyra, hosszúkás szeletekre felvágjuk a gépsonkát, beletesszük. Egy-két kis mokkáskanálnyi porcukrot szitálunk bele.
- Majd megfőzzük a zöldbabot és a krumplit apróra vágva, és miután ez kihűlt, azután beletesszük az alapba, és összekeverjük.
- Ezt hagyjuk állni pár órát, hogy összeérjenek az ízek. Díszíteni petrezselyemzölddel lehet.:)
- Ui.: Hagyma hajszálvékony legyen és a sonka is, így esztétikus és jobban összeérik! Ne hagyjunk ki egy alapanyagot sem, és nagyon fincsi lesz!
Recept infó
- Előkészítés ideje: 30 perc
- Főzés ideje: 10 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
Egy klasszikus, nagyon finom hidegtál étel.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!