r
Nosalty Logó

Curry-s zöldséges rakottas

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Curry-s zöldséges rakottas
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 958 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1915 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    65.6 g

Zsír

  • Összesen
    54.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1782.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    859 mg
  • Nátrium
    432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    558.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1628 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    4986 micro
  • β-karotin
    13714 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2281 micro
Összesen 958 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    131.2 g

Zsír

  • Összesen
    109.9 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3564.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    574 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    273 mg
  • Foszfor
    1718 mg
  • Nátrium
    863 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1116.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3256 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    364 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    93 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    287 micro
  • Kolin:
    472 mg
  • Retinol - A vitamin:
    517 micro
  • α-karotin
    9972 micro
  • β-karotin
    27428 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    4562 micro
Összesen 1915 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    219.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    614 micro
  • β-karotin
    1688 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    281 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répát alufóliába csomagolva 200 °C-on 20 percig előpároljuk.
  2. A vajon a húst fehéredésig pirítjuk a felkockázott lilahagymával.
  3. Közben a krumplikat hajszálvékonyra szeleteljük.
  4. A borsót (nekem csak fagyasztott van), a felkockázott kaliforniai paprikát és a felkockázott előpárolt répát a hússal elkeverjük.
  5. Ízlés szerint curry-vel fűszerezzük.
  6. A zöldséges húst magas falú tepsibe öntjük, a krumplit a tetejére rétegezzük.
  7. A rétegeket enyhén megsózzuk, és nagyon kevés sajttal megszórjuk. A tetejét lehetőleg sajttal díszítsük.
  8. Alufóliával lefedve sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5112
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A maradék curry-met próbálom felhasználni :).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...