Curry-s - joghurtos csirkenyárs
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
A kis gasztronauta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
376
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1504
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
109
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 59.5 g
Zsír
-
Összesen 11.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 195 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1049.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 59 mg
-
Kálcium 127 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 81 mg
-
Foszfor 623 mg
-
Nátrium 156 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 267.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 48 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 220 mg
-
Retinol - A vitamin: 48 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
376
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 238.2 g
Zsír
-
Összesen 46.4 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 779 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4198.1 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 237 mg
-
Kálcium 509 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 326 mg
-
Foszfor 2490 mg
-
Nátrium 623 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.4 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 1070.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 191 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 96 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 116 micro
-
Kolin: 879 mg
-
Retinol - A vitamin: 191 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 19 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1504
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.2 g
Zsír
-
Összesen 3.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 56 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 302.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 180 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 77.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
109
kcal
Hozzávalók
-
100 dkg csirkemellfilé
-
375 g joghurt
-
1 gerezd fokhagyma
-
curry por ízlés szerint
-
őrölt fűszerkömény ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek olívaolaj
Elkészítés
- A csirkemellet megmossuk, és nagyobb kockákra vágjuk.
- A páchoz a joghurthoz adunk 1 ek curry port, egy csipet őrölt köményt és ízlés szerint fokhagymát. Alaposan elkeverjük, és a csirkemell darabokra öntjük. Egy éjszakára (de minimum 3-4 órára) hűtőbe tesszük.
- A nyársat felhasználás előtt kb. 1 órára hidegvízbe áztatjuk. A csirkemellkockákat egymás után a nyársra húzzuk, minden oldalát sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk olívaolajjal.
- Grillen vagy sütőben sütve készre sütjük, közben néha fordítva rajta egyet.
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 89
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 3632
- Feltöltés dátuma: 2012. július 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
A kis gasztronauta
142 recept
A csirkemell nagyon hajlamos a kiszáradása, de pácolással ezt megelőzhetjük, és finom szaftos marad a husink.