r
Nosalty Logó

Curry lepény

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Curry lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 422 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1689 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 153 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    585.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    175 mg
  • Nátrium
    236 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 422 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.9 g

Zsír

  • Összesen
    74 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2342.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    383 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    196 mg
  • Foszfor
    698 mg
  • Nátrium
    945 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    285.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    232 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    479 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    796 micro
Összesen 1689 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 153 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megpároljuk a zöldségeket.
  2. A tojást összekeverjük a kókusztejjel és a fűszerekkel.
  3. A kenyér héját levágjuk, konyhagépben aprítjuk.
  4. Az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük, és pitetálba simítjuk. A babérleveleket a tetejére tesszük.
  5. Sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 28
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2754
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 26.

Ajánló

Variálható sokféleképpen. Ha elhagyjuk a zöldségeket, és hagymán párolt darált húsra cseréljük, akkor húsos fogás készíthető, de el tudom képzelni hallal is. Egy kis tejföllel simíthatjuk el a kemény indiai ízeket, nekünk azzal ízlett a legjobban.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Délelőtt sárgarépás tallért (http://www.nosalty.hu/recept/sargarepas-tallerok) sütöttem, gondoltam, ha már úgyis bekapcsolva sütő, süssünk pitét! Párom nincs oda a francia quiche receptért, ezért gondoltam, inkább indiai típussal próbálkozom. Volt itthon 2 napos kenyér és pár tojás, gyorsan összedobtam egy ebédet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...