r
Nosalty Logó

Cukkinis pulyka sajtkenyérrel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Fitmami
Cukkinis pulyka sajtkenyérrel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Húshoz

Sajtkenyér

Összesen 401 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Húshoz

Sajtkenyér

Összesen 800 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Húshoz

Sajtkenyér

Összesen 69 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    34.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1741.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    213 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    406 mg
  • Nátrium
    995 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    443.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    392 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    138 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    1267 micro
  • β-karotin
    3532 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2877 micro
  • Lut-zea
    4453 micro
Összesen 401 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    68.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3483.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    811 mg
  • Nátrium
    1990 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.4 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    887.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    784 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    276 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    2533 micro
  • β-karotin
    7064 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    5754 micro
  • Lut-zea
    8905 micro
Összesen 800 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    300.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    218 micro
  • β-karotin
    609 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    496 micro
  • Lut-zea
    768 micro
Összesen 69 kcal

Hozzávalók

Húshoz

Sajtkenyér

Elkészítés

Húshoz

  1. A hagymát üvegesre pároljuk, megpirítjuk benne a húst, hozzáadjuk a zöldségeket, összeforgatjuk, felöntjük pici vízzel és paradicsompürét is adunk hozzá. Aki csípősen szereti, tegyen bele chillit.
  2. A hozzávalókat összegyúrjuk, pihentetjük 10 percet. Ezután kettévesszük, és mindkettőt jó vékony, kör alakúra nyújtjuk. Tepsibe tesszük az egyiket, rátesszük a közepére a sajtot, csipkedve vagy szeletelve, ráfektetjük a másik tésztát, és a széleit besodorjuk, nehogy kifolyjon a sajt. 200 fokon sütjük, vékony, ezért elég hamar megsül.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 776
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Fitmami 4 recept

Ha unod a rántott hús, párolt hal, saláta kombinációt, itt egy friss egzotikus recept!

Hozzávalók

Húshoz

Sajtkenyér

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...