r
Nosalty Logó

Csokoládés tiramisu trüffel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Csokoládés tiramisu trüffel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír

trüffelhez

díszítéshez

Összesen 706 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír

trüffelhez

díszítéshez

Összesen 4231 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír

trüffelhez

díszítéshez

Összesen 384 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    40.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    360.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 706 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.3 g

Zsír

  • Összesen
    245.3 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2161.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    230 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    751 mg
  • Foszfor
    856 mg
  • Nátrium
    259 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    443.9 g
  • Cukor
    276 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    203 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 4231 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.2 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 384 kcal

Hozzávalók

trüffelhez

díszítéshez

Elkészítés

trüffelhez

  1. A babapiskótát ledaráljuk, vagy egy zacskóba téve sodrófával összetörjük.
  2. A frissen főtt, forró kávéban feloldunk 15 dkg darabokra tördelt csokoládét.
  3. A piskótamorzsát egy tálba tesszük, elkeverjük benne az instant kávét és a pudingport, majd hozzáadjuk a mascarponét és a kávéban feloldott csokoládét, és összedolgozzuk.
  4. Ezután hidegre tesszük, amíg lehűl, és jól összeáll, hogy kezelhető legyen.
  5. Miután kissé megdermedt, diónyi kb 2,5 dkg-os golyókat formálunk belőle, majd egy sütőpapírral bélelt tálcára rakosgatjuk őket, ezután egy rövid időre ismét hidegre tesszük.
  6. Közben vízgőz felett felolvasztjuk a darabokra tördelt maradék csokoládét és az olajat.
  7. Végül az olvasztott csokoládéban megmártjuk a golyókat, kissé hagyjuk, hogy a felesleges csoki lecsepegjen róla, majd a sütőpapírra visszatesszük.
  8. Tetejét ízlés szerint díszítjük, majd dermedni hidegre tesszük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1904
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokoládés tiramisu trüffel
Katharosz 499 recept

Pillanatok alatt elkészülő finomság, nálam a hasonló receptjeim közül ez viszi a pálmát! Forrás:net

Hozzávalók

trüffelhez

díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...