r
Nosalty Logó

Csokoládés-dióhabos linzer

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katica
Csokoládés-dióhabos linzer
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Linzer

Hab

Kenés

Összesen 366 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Linzer

Hab

Kenés

Összesen 4379 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Linzer

Hab

Kenés

Összesen 408 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    226.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 366 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.3 g

Zsír

  • Összesen
    269 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    80 g
  • Koleszterin
    982 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2716.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    458 mg
  • Foszfor
    1253 mg
  • Nátrium
    429 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    430.3 g
  • Cukor
    233 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    284.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1258 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    609 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1229 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    334 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    738 micro
Összesen 4379 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    25 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 408 kcal

Hozzávalók

Linzer

Hab

Kenés

Elkészítés

Linzer

  1. A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük kb. félórára.
  2. Közben elkészítjük a csokoládés, diós habot. Egy kb. 20×30-as tepsit kibélelünk sütőpapírral.
  3. A tésztát kinyújtjuk a tepsi méretére (én a sütőpapíron szoktam, mert így könnyebb a tepsibe emelni). Eligazítjuk benne, majd a tetejét megkenjük a lekvárral, megszurkáljuk egy villával, és a tetejére simítjuk a csokoládés-diós habot.
  4. 180 C fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

Hab

  1. A diót és a csokoládét ledaráljuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, fokozatosan hozzáadva a porcukrot, majd beleforgatjuk a csokis diót.

Kenés

  1. Ha a lekvárunk egy kicsit keményebb, keverjük át, hogy könnyen kenhető legyen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20 × 30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5096
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyen, gyorsan elkészíthető diós, csokis finomság.

Hozzávalók

Linzer

Hab

Kenés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...