r
Nosalty Logó

Csokis süti Csupasüti konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csupasüti
Csokis süti Csupasüti konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír

30-34 db-hoz

Összesen 507 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír

30-34 db-hoz

Összesen 6065 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír

30-34 db-hoz

Összesen 454 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    420.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 507 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.8 g

Zsír

  • Összesen
    318.8 g
  • Telített zsírsav
    157 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    810 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5048.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    182 mg
  • Kálcium
    653 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    639 mg
  • Foszfor
    1736 mg
  • Nátrium
    1780 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    735.8 g
  • Cukor
    385 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    162 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1529 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    255 micro
  • Kolin:
    406 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1497 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    393 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    645 micro
Összesen 6065 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    378 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.1 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 454 kcal

Hozzávalók

30-34 db-hoz

Elkészítés

30-34 db-hoz

  1. A fehér és a barna cukrotaz egész tojásokkal felverjük. Ezután hozzákeverjük a vaníliát,a lisztet, sütőport, a sót, és a puha vajjal elmorzsoljuk.
  2. A kettőtfokozatosanösszekeverjük. Ha ez megvan, akkor tesszük hozzá a durvára vágott diótés a csokicseppeket.
  3. A sütőt előmelegítjük 180-200 fokra(az én gázsütőmön ez 4-es fokozat). Amíg a sütő bemelegszik, papírozott sütőlaprakanállal halmokat teszünk. Kb. 4-5 cm távolságra rakjuk egymástól, mert a hő hatására megnőnek.
  4. 12-14 perc a sütési ideje. Kihűtjük,és dobozban tároljuk, ha nem fogyna el rögtön.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 14 perc
  • Elkészítettem: 1000 alkalommal
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10064
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokis süti Csupasüti konyhájából
Csupasüti 59 recept

Tipp: a csokicseppek csokis színes cukorkára is cserélhetők. Tehetünk még bele egy narancs reszelt héját, hiszen tudjuk, hogy a csoki és a narancs jó barátok. A maradékot le lehet fagyasztani későbbre is, mert jól bírja a mélyhűtést, és semmit sem veszít az értékéből.

Hozzávalók

30-34 db-hoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...