r
Nosalty Logó

Csokis pörkölt

0,0

0 ÉRTÉKELÉS12 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Csokis pörkölt
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

569
Kalória
47.5g
Fehérje
32.6g
Szénhidrátok
27.6g
Zsír
607g
Víz
124g
Koleszterin
6.8g
Rost
22.9g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1136 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 75 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.5 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2533.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    558 mg
  • Nátrium
    1702 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    607 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    151 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    223 micro
  • β-karotin
    2436 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.1 g

Zsír

  • Összesen
    55.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5066.2 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    247 mg
  • Foszfor
    1116 mg
  • Nátrium
    3404 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.2 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    1213.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    465 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    302 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    186 micro
  • Kolin:
    392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    445 micro
  • β-karotin
    4873 micro
  • β-crypt
    925 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    607 micro
Összesen 1136 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    81.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    326 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    689 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 75 kcal

Elkészítés

  1. A hagymát apró darabokra vágjuk, és üvegesre pároljuk az olajban.
  2. Hozzáadjuk a húst, és pár perc alatt megpároljuk.
  3. Pirospaprikával és borssal fűszerezzük, és felöntjük forró vízzel. Puhára pároljuk.
  4. Apróra vágjuk a paradicsomot és paprikát, a marhahúshoz adjuk, és főni hagyjuk. Ízlés szerint sózzuk.
  5. A csokit az utolsó 5 percben adjuk a pörkölthöz, és a gyömbérporral együtt hagyjuk eloldódni. Elkeverjük, és tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 120 perc

A csoki kávés, Guinness-re emlékeztető ízt kölcsönöz a pörköltnek. Eltérő a hagyományos ízektől, de ínyenceknek érdemes kipróbálni.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!