Csokis oreós brownie
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Zsuzsamama56
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 6% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
33g finomliszt121 kcal
-
27 kcal
-
33g csokoládé182 kcal
-
8 kcal
-
22g margarin155 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
7g tojássárgája21 kcal
-
0g só0 kcal
-
2g sütőpor1 kcal
-
3g vaníliaaroma0 kcal
-
29g oreo keksz140 kcal
-
42g barna cukor158 kcal
Összesen
848
kcal
- 6% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
200g finomliszt728 kcal
-
50g gesztenyeliszt162 kcal
-
200g csokoládé1092 kcal
-
46 kcal
-
130g margarin932 kcal
-
165g tojás208 kcal
-
40g tojássárgája129 kcal
-
0g só0 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
-
20g vaníliaaroma0 kcal
-
176g oreo keksz838 kcal
-
250g barna cukor950 kcal
Összesen
5091
kcal
- 6% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
15.8g finomliszt58 kcal
-
13 kcal
-
15.8g csokoládé86 kcal
-
1.6g cukrozatlan kakaópor4 kcal
-
10.3g margarin74 kcal
-
13.1g tojás16 kcal
-
3.2g tojássárgája10 kcal
-
0g só0 kcal
-
1g sütőpor0 kcal
-
1.6g vaníliaaroma0 kcal
-
13.9g oreo keksz66 kcal
-
19.8g barna cukor75 kcal
Összesen
402
kcal
- 6% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 16% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.7 g
Zsír
-
Összesen 39.3 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 165 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1174.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 240 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 95 mg
-
Foszfor 434 mg
-
Nátrium 372 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 115.6 g
-
Cukor 67 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 31 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 242 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 34 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 133 mg
-
Retinol - A vitamin: 230 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 147 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 212 micro
Összesen
848
kcal
- 6% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 16% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 70.4 g
Zsír
-
Összesen 235.9 g
-
Telített zsírsav 74 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 86 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 41 g
-
Koleszterin 990 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7049.6 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 147 mg
-
Kálcium 1438 mg
-
Vas 37 mg
-
Magnézium 571 mg
-
Foszfor 2606 mg
-
Nátrium 2231 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 693.7 g
-
Cukor 403 mg
-
Élelmi rost 32 mg
VÍZ
-
Összesen 185.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1453 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 206 micro
-
K vitamin: 139 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 242 micro
-
Kolin: 800 mg
-
Retinol - A vitamin: 1379 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 880 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1274 micro
Összesen
5091
kcal
- 6% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 16% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 18.7 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 78 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 558.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 114 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 206 mg
-
Nátrium 177 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 54.9 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 14.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 115 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 109 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 70 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 101 micro
Összesen
402
kcal
Hozzávalók
-
20 dkg finomliszt
-
5 dkg gesztenyeliszt
-
13 dkg margarin
-
3 db tojás
-
2 db tojássárgája
-
1 csipet só
-
1 csomag sütőpor
-
16 db oreo keksz
-
25 dkg barna cukor
Elkészítés
- A csokoládét a margarinnal gőz felett simára olvasztjuk.
- A száraz hozzávalókat eldolgozzuk, így a liszthez adjuk a sütőport, a gesztenyelisztet, a kakaóport, a sót, és a kekszből 6 db-ot beletördelünk apróra.
- A tojásokat és a sárgákat a cukorral, aromákkal géppel kikeverjük, félig habosra, majd folyamatosan hozzáöntjük a csokoládét, de már csak ha kihűlt langyosra. Pár percig keverjük a géppel, és utána a száraz anyagot lassan belekeverjük, egy erre alkalmas eszközzel.
- Egy 20x28 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, beleöntjük a masszát, és kirakjuk félbetördelt oreo keksszel.
- 170 fokos légkeveréses sütőben 35 percig kell sütni, de aki jobban szeretné megsütni, az 50 percig süsse. (Én az utóbbi szerint jártam el.) Aki krémesebben szereti, annak a rövidebb sütési időt javaslom. Ha kívül kicsit ropogós, de tűvel próbálva még belül ragad kicsit, akkor már jó.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 20x28
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 51
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 6209
- Feltöltés dátuma: 2014. április 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Zsuzsamama56
322 recept
Régóta kísérletezek vele, talán most sikerült megalkotnom, bár tovább sütöttem, mint kellett volna, ezért aki elkészíti, rövidebb időt ajánlok neki. Persze attól is függ, ki hogy szereti.