r
Nosalty Logó

Csokis-kókuszos egyensúly süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
zsuzsuu
Csokis-kókuszos egyensúly süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 456 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 3188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 397 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    26.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 456 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    46.7 g

Zsír

  • Összesen
    187.7 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2209.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    230 mg
  • Foszfor
    1007 mg
  • Nátrium
    474 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    335.2 g
  • Cukor
    201 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    196.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1540 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    149 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    609 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1462 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    941 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1033 micro
Összesen 3188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    117 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 397 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjékből kemény habot verünk 1 ek cukorral (és egy kis csipet sóval).
  2. A maradék cukrot habosra keverjük a margarinnal és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat.
  3. A lisztet összeszitáljuk a fahéjjal és a sütőporral, majd beleszórjuk a csokit, a kókuszt, és jól elkevrejük.
  4. A fölvert tojásfehérjét a lisztes keverékkel felváltva a margarinos krémbe keverjük. Ügyeljünk arra, hogy a habot minél kevésbé törjük össze!
  5. A tésztát egy sütőpapírral bélelt 20×30 cm-es tepsibe (vagy tortaformába) öntjük, és egyenletesre simítjuk a felszínét.
  6. 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a beleszúrt fogpiszkálóra már nem ragad tészta. Vigyázzunk, hogy ne szárítsuk túl!
  7. Ha kész, és kihűlt, tetszőleges szeletekre vágjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5534
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 27.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
zsuzsuu 3 recept

A legjobb barátnőm bulijára készítettem el ezt a sütit, és nagyon finom lett! Az eredtei receptet egy újságban találtam, ezt módosítottam. Gyümölcs helyett csokit és kókuszt szórtam bele. Elég egyszerű elkészíteni, és nagyon finom! Sok sikert! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...