r
Nosalty Logó

Csirkés batyu zöldségekkel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Csirkés batyu zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A töltelékhez

A tésztához

A batyuk lekenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 527 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A töltelékhez

A tésztához

A batyuk lekenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 2109 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A töltelékhez

A tésztához

A batyuk lekenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 146 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.6 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    721 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    229.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    366 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 527 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.3 g

Zsír

  • Összesen
    97.1 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    472 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2884 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    248 mg
  • Foszfor
    1271 mg
  • Nátrium
    1042 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    172.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    919 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1465 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    477 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    247 micro
Összesen 2109 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    200.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

A töltelékhez

A tésztához

A batyuk lekenéséhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A töltelékhez

  1. A hagymát apróra vágjuk, felhevített olajon átfuttatjuk, majd lehúzzuk a tűzről.
  2. Rászórjuk a pirospaprikát, felengedjük 1 dl vízzel, rátesszük az apróbbra darabolt húst, és fűszerezzük ízlés szerint.
  3. Készre sütjük, majd botmixerrel pürésítjük.
  4. A zöldségeket egy teflon serpenyőben megsütjük, folyékony margarint teszünk alá. Ne süssük túl, mert jó roppanósan finom.
  5. A szobahőmérsékleten kiengedett leveles tésztát kinyújtjuk, 12 kockára vágjuk, megtöltjük hússal, egy kis zöldséget is teszünk hozzá, de nem mindegyikbe.
  6. A tészta 4 sarkát összefogjuk, a tetején egy kicsit tekerünk, és vajjal kent sütőlemezre tesszük.
  7. Felvert tojással lekenjük, és 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
  8. Jó étvágyat hozzá! Mi párolt zöldséggel fogyasztottuk. Nagyon finom volt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3459
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Saját találmány, jó laktató, akár vendégvárásra is kiváló.

Hozzávalók

A töltelékhez

A tésztához

A batyuk lekenéséhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...