r
Nosalty Logó

Csirkemell parajos friss sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
labopetra
Csirkemell parajos friss sajttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 370 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1481 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 170 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.7 g

Zsír

  • Összesen
    20.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    113 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1168.3 g
  • Cink
    131 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    101 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    431 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    514 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1098 micro
Összesen 370 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    166.7 g

Zsír

  • Összesen
    81.6 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    452 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4673.3 g
  • Cink
    526 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    873 mg
  • Vas
    403 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    1724 mg
  • Nátrium
    801 mg
  • Réz
    20 mg
  • Mangán
    16 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    554.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    524 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    177 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    50 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    241 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    354 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2054 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4392 micro
Összesen 1481 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    537.8 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    236 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    505 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, és besózzuk, majd kevés zsiradékon átsütjük.
  2. A túrót, juhtúrót, zúzott fokhagymát, sót, spenótot és a sajtot összekeverjük.
  3. A csirkemelleket egymás mellé tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük, rásimítjuk a túrót, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  4. Burgonyalepénnyel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 107
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 936
  • Feltöltés dátuma: 2020. április 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkemell parajos friss sajttal
labopetra 65 recept

Könnyű tavaszi ebéd, jól illik a lelassult élethez, mikor van idő a kísérletezésre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...