r
Nosalty Logó

Csirkemell currys bundában

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Judit69
Csirkemell currys bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 260 kcal
  • 19% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1039 kcal
  • 19% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 140 kcal
  • 19% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.4 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    635.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    359 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    190 micro
Összesen 260 kcal
  • 19% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    137.7 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    905 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2540.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    1438 mg
  • Nátrium
    598 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    501.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    847 mg
  • Retinol - A vitamin:
    277 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    759 micro
Összesen 1039 kcal
  • 19% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    342 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást keverjük össze a fűszerekkel és a mustárral, adjunk hozzá annyi lisztet, hogy a massza tejföl sűrűségű legyen.
  2. A csirkemellet, miután megmostuk, vágjuk vékony csíkokra, majd forgassuk a currys masszába.
  3. Fedjük le, és tegyük hűtőbe legalább 1 órára, de legjobb, ha egy éjszakán át pácolódik.
  4. Egy nagyobb kanál segítségével rakjunk rántott hús nagyságú halmokat a felhevített olajba, és süssük szép pirosra.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 524
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 28131
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkemell currys bundában
Judit69 176 recept

Ebben a receptben a húst nem egészben sütjük, hanem felcsíkozva kerül a szószba, és kanál segítségével alakítjuk ki a szeleteket, sütés közben. Nagyon gyorsan elkészül, a currytől gyönyörű színe és finom íze lesz a bundának, ráadásul puha és szaftos marad a csirkemell is. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...