r
Nosalty Logó

Csirkemájfasírt ahogy Iluska készíti

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Iluska
Csirkemájfasírt ahogy Iluska készíti
adag
Előkészítés
perc
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 770 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 2309 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 297 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    65.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    465 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    915.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    435 mg
  • Nátrium
    266 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3894 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    732 micro
  • Kolin:
    284 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3886 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    47 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 770 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    77.7 g

Zsír

  • Összesen
    196.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    1394 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2747.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    237 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1305 mg
  • Nátrium
    797 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    417.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11683 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    59 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2196 micro
  • Kolin:
    852 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11658 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    247 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    141 micro
  • Lut-zea
    311 micro
Összesen 2309 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    354.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1509 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1506 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    18 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 297 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Mosás után ledaráljuk a májat.
  2. Vízben megáztatjuk a kenyérszeleteket, aztán kinyomkodva a húshoz tesszük, majd a többi fűszerrel és tojással együtt jól kikeverjük.
  3. Evőkanállal a jó meleg olajba szaggatjuk, és jól átsütjük.
  4. Papírszalvétára szedjük, és önállóan vagy bármilyen feltétként főzelékhez tálaljuk.
  5. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 9977
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldbabfőzeléket szerettem volna készíteni, de nem volt itthon csak csirkemáj. Hamar kiolvasztottam a mélyhűtőből elővéve, és nekiláttam fasírtot készíteni. Nagyon ízlett mindenkinek, máskor is fogok csinálni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...