r
Nosalty Logó

Csirkecomb velesült lecsóval

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Jahin
Csirkecomb velesült lecsóval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 499 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1994 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 66 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    26 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    615.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    498.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    174 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    241 micro
  • β-karotin
    1260 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    926 micro
Összesen 499 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    103.8 g

Zsír

  • Összesen
    139 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    511 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2462.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    1257 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.3 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1994.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    608 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    696 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    267 micro
  • Kolin:
    327 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    963 micro
  • β-karotin
    5041 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    3706 micro
Összesen 1994 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    82.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    687 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 66 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az azonos oldali csirkecombokat befektetjük egy sütőpapíros tepsibe. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, majd elkezdjük fólia alatt sütni.
  2. Fél óra múlva körészórjuk a megtisztított, negyedelt zöldségeket (fokhagymagerezdeket egyben). Aláöntünk vizet, a zöldségek tetejére tesszük a kockára vágott szalonnát.
  3. Forró sütőben készre sütjük, fólia alatt. A végefelé a zöldfűszereket a csirkére szórjuk.
  4. Sülés közben a szaftjával locsolgatjuk a húst, az aláöntött vizet néha pótoljuk, a zöldségfélét átforgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 90
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12137
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lecsószezonra. Köret: serpenyős újkrumpli.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...