r
Nosalty Logó

Csípős-mézes csirke

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Csípős-mézes csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 677 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2707 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 155 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.4 g

Zsír

  • Összesen
    45 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1032 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    474 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    197.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 677 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    205.7 g

Zsír

  • Összesen
    180.2 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    816 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4128.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    1651 mg
  • Nátrium
    1897 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.4 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    788.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    456 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    109 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    664 mg
  • Retinol - A vitamin:
    446 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    116 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    155 micro
Összesen 2707 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    235.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 155 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A marináláshoz a hozzávalókat összekeverjük, a csirkecombokat jó megforgatjuk benne és pár órára benne hagyjuk és hűtőben tároljuk.
  2. Előmelegítjük a sütőt és 35-40 percig ropogósra sütjük.
  3. Tálaljuk édes chiliszósszal vagy ketchuppal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 506
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 56688
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 01.

Ajánló

Ehetünk hozzá rizst vagy sültkrumplit.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A legjobb, ha egy egész éjszakán át a pácléban hagyjuk a csirkét. Vigyázzunk, hogy ne süssük meg túlságosan a bőrét, mert a páclé keserű lesz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...