r
Nosalty Logó

Cordon Bleu Gyurika konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gyurika
Cordon Bleu Gyurika konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 20% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 659 kcal
  • 20% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3948 kcal
  • 20% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 165 kcal
  • 20% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1320 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    195 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    543 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 659 kcal
  • 20% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    326.7 g

Zsír

  • Összesen
    149.3 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    1123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7920 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    427 mg
  • Kálcium
    1170 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    406 mg
  • Foszfor
    3258 mg
  • Nátrium
    2609 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    299.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    857.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    490 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    310 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    72 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    329 micro
  • Kolin:
    923 mg
  • Retinol - A vitamin:
    488 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    523 micro
Összesen 3948 kcal
  • 20% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket finom mozdulatokkal kiklopfoljuk, 3-4mm vastagságúra, majd mindegyik szeletet sózzuk, borsozzuk.
  2. Míg a húsok állnak, a sóban és borsban, addig a sonkát pici kockákra vágjuk, a trappista sajtot lereszeljük, nagyobb lyukú reszelőn.
  3. A karajszeleteket kihajtjuk és megtöltjük kettő evőkanálnyi sonkás-sajtos töltelékkel, majd "becsukjuk". Nem szükséges összeklopfolni a végét, mert a panír összetartja.
  4. Lisztbe, majd enyhén sózott tojásba, végül panírmorzsába forgatjuk. Eközben az olajat 180 °C-ra hevítjük.
  5. A bepanírotott húsokat, az olajba tesszük, és addig sütjük, míg a közepükből a folyadék elkezd kifolyni. Fontos, hogy nem a sajt folyik ki, hanem a hús ereszt egy pici levet. A külsejének aranybarnának kell lennie.
  6. A kész húsokat 60°C-os sütőbe, jénai tálba tesszük tálalásig.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 592
  • Feltöltés dátuma: 2023. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Gyurika 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek