Citromos rolád ahogy Angie készíti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 10% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
733
kcal
- 10% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
3673
kcal
- 10% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
182
kcal
- 10% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21 g
Zsír
-
Összesen 31.2 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 252 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 744.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 277 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 204 mg
-
Nátrium 198 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 87.5 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 70.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 313 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 56 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 57 micro
-
Kolin: 207 mg
-
Retinol - A vitamin: 300 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 153 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 350 micro
Összesen
733
kcal
- 10% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 105.2 g
Zsír
-
Összesen 156.1 g
-
Telített zsírsav 40 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 61 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 38 g
-
Koleszterin 1260 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3723.3 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 176 mg
-
Kálcium 1383 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 132 mg
-
Foszfor 1021 mg
-
Nátrium 991 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 437.5 g
-
Cukor 212 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 351.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1566 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 278 micro
-
K vitamin: 118 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 284 micro
-
Kolin: 1035 mg
-
Retinol - A vitamin: 1502 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 763 micro
-
β-crypt 32 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1748 micro
Összesen
3673
kcal
- 10% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.2 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 63 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 184.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 51 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 17.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 78 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 75 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 38 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 87 micro
Összesen
182
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
piskóta
- A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a lisztet.
- Egy nagyobb, olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük, 200 fokon 20-25 percet sütjük.
- Nedves konyharuhára borítjuk, és felcsavarjuk.
krém
- A búzadarát és a lisztet elkeverjük kevés tejjel, a maradék tejet felforraljuk, és megfőzzük benne a krémet, majd hozzákeverjük a cukrot.
- A margarint habosra keverjük, és kanalanként hozzákeverjük a krémet, majd a citrom levét.
- A piskótát lekenjük, és újra felcsavarjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 33
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 2815
- Feltöltés dátuma: 2014. május 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Angie-30
355 recept
Vasárnapi süti.