r
Nosalty Logó

Chilis bab mini buciban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Chilis bab mini buciban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1036 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 6217 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 173 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2164.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    468 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    349 mg
  • Foszfor
    853 mg
  • Nátrium
    406 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    350.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    630 micro
  • Kolin:
    192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    215 micro
Összesen 1036 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    381.4 g

Zsír

  • Összesen
    125.6 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    541 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12984.9 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    354 mg
  • Kálcium
    2809 mg
  • Vas
    105 mg
  • Magnézium
    2095 mg
  • Foszfor
    5119 mg
  • Nátrium
    2434 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    20 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    915.5 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    156 mg

VÍZ

  • Összesen
    2100.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    295 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    199 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    98 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3777 micro
  • Kolin:
    1152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    238 micro
  • β-crypt
    172 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1290 micro
Összesen 6217 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    361.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 173 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet apró kockára feldaraboljuk, majd sóval és borssal ízesítjük, és állni hagyjuk egy keveset.
  2. Kevés olajon megpirítjuk.
  3. Ha jól átsült, akkor tetszés szerint felengedjük vízzel. Célszerű elsőnek csak 3-3,5 dl vízzel felengedni, majd belerakni a babot , a 2 port és a kukoricát (a bab és a kukorica levét lecsöpögtetjük, mielőtt hozzáadnánk!). Ha túl sűrűnek látjuk, akkor még hígíthatjuk. Kb. 20 percig alacsony lángon főzzük. (Ha szeretjük a nagyon csípős ételeket, akkor még tehetünk hozzá egy kiskanál csípős paprikakrémet!)
  4. A zsemléknek a tetejét levágjuk, majd a belsejét kikaparjuk. A zsemléket a sütőben pár percig pirítjuk.
  5. Ha a chilis bab elkészült, akkor a kicsi zsemlebucikba belemerjük, majd egy kiskanál tejfölt teszünk a tetejére.
  6. Köretnek sült krumplit készítünk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4698
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A család kedvence, megunhatatlan és isteni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...