r
Nosalty Logó

Chilis bab 2.

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Chilis bab 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 635 kcal
  • 14% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2548 kcal
  • 14% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 14% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    51.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    755 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    218.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    520 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    85 micro
  • β-karotin
    402 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2058 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 635 kcal
  • 14% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    204.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4949.5 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    518 mg
  • Vas
    45 mg
  • Magnézium
    846 mg
  • Foszfor
    3019 mg
  • Nátrium
    333 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    341.4 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    84 mg

VÍZ

  • Összesen
    874.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    145 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2081 micro
  • Kolin:
    716 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    340 micro
  • β-karotin
    1609 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    8234 micro
  • Lut-zea
    680 micro
Összesen 2548 kcal
  • 14% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    325.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    137 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    541 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajban megpároljuk a hagymát és a kockákra vágott zöldpaprikát. Mikor pirulni kezd, hozzátesszük a húst és fedõ nélkül addig pároljuk, míg teljesen megbarnul.
  2. Ekkor ráöntünk 1,5 dl forró vizet, hozzátesszük a pirospaprikát, a felszeletelt paradicsomot, 2 ek hideg vizet, sót, cukrot és a szétnyomott fokhagymát.
  3. Lefedve pároljuk fél órán át, majd fedõ nélkül 15 percig.
  4. Végül hozzáadjuk a fõtt babot és összeforraljuk.
  • Receptkönyvben: 173
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 66788
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 23.

Ajánló

Salátával, rizzsel, spagettivel is tálalható.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tipikusan olyan ételnek tartom, ami "ronda", de finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...