r
Nosalty Logó

Carpaccio

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Carpaccio
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 331 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1321 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 200 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.4 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1085 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    371 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    101.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    178 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 331 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.4 g

Zsír

  • Összesen
    94.4 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    299 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4340 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    1215 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    1486 mg
  • Nátrium
    1379 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    405.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    710 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    277 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1321 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    659.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    185 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    226 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 200 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst sóval, borssal fűszerezzük, háztartási fóliába csomagoljuk, és a pár órára a fagyasztóba tesszük.
  2. A balzsamecetet elkeverjük az olajjal, sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tányérokat megkenjük a balzsamecetes öntettel.
  4. A húst kivesszük a fagyasztóból, és nagyon vékonyra felvágjuk. A hússzeleteket köralakban elrendezzük a tányérokra. A megmaradt öntettel meglocsoljuk. Sóval ésborssal megszórjuk.
  5. A tányérok közepére elrendezzük a salátát, majd pecorino forgácsokkal megszórjuk.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 18698
  • Feltöltés dátuma: 2009. december 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom ünnepi előétel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...