adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
75g marhabélszín115 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3g balzsamecet2 kcal
-
12g olívaolaj106 kcal
-
25g pecorino sajt97 kcal
-
50g madársaláta11 kcal
Összesen
331
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
300g marhabélszín459 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
10g balzsamecet9 kcal
-
48g olívaolaj424 kcal
-
100g pecorino sajt387 kcal
-
200g madársaláta42 kcal
Összesen
1321
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
45.6g marhabélszín70 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1.5g balzsamecet1 kcal
-
7.3g olívaolaj64 kcal
-
15.2g pecorino sajt59 kcal
-
30.4g madársaláta6 kcal
Összesen
200
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.4 g
Zsír
-
Összesen 23.6 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1085 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 304 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 371 mg
-
Nátrium 345 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 101.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 178 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
331
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 101.4 g
Zsír
-
Összesen 94.4 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 50 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 299 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4340 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 97 mg
-
Kálcium 1215 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 137 mg
-
Foszfor 1486 mg
-
Nátrium 1379 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 405.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 710 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 76 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 21 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 67 micro
-
Kolin: 277 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1321
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.4 g
Zsír
-
Összesen 14.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 659.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 185 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 226 mg
-
Nátrium 210 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 61.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 108 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
200
kcal
Hozzávalók
-
300 g marhabélszín
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
2 ek balzsamecet
-
6 ek olívaolaj
-
10 dkg pecorino sajt
-
20 dkg madársaláta
Elkészítés
- A húst sóval, borssal fűszerezzük, háztartási fóliába csomagoljuk, és a pár órára a fagyasztóba tesszük.
- A balzsamecetet elkeverjük az olajjal, sóval, borssal ízesítjük.
- A tányérokat megkenjük a balzsamecetes öntettel.
- A húst kivesszük a fagyasztóból, és nagyon vékonyra felvágjuk. A hússzeleteket köralakban elrendezzük a tányérokra. A megmaradt öntettel meglocsoljuk. Sóval ésborssal megszórjuk.
- A tányérok közepére elrendezzük a salátát, majd pecorino forgácsokkal megszórjuk.
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 46
- Tegnapi nézettség: 14
- 7 napos nézettség: 59
- Össznézettség: 18921
- Feltöltés dátuma: 2009. december 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Finom ünnepi előétel.