Burgonyás göngyölt sonka
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
365
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1460
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 21 g
Zsír
-
Összesen 23.8 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 273 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1128.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 279 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 277 mg
-
Nátrium 507 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 172.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 248 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 54 micro
-
K vitamin: 88 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 68 micro
-
Kolin: 190 mg
-
Retinol - A vitamin: 225 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 273 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 697 micro
Összesen
365
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 84 g
Zsír
-
Összesen 95.1 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 1092 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4513.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 94 mg
-
Kálcium 1115 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 153 mg
-
Foszfor 1107 mg
-
Nátrium 2028 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 63.7 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 689.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 991 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 77 mg
-
D vitamin: 217 micro
-
K vitamin: 353 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 272 micro
-
Kolin: 762 mg
-
Retinol - A vitamin: 899 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1091 micro
-
β-crypt 24 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2790 micro
Összesen
1460
kcal
- 9% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 7.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 372.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 92 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 167 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 57 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 82 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 74 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 90 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 230 micro
Összesen
120
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük.
- Amikor megfőtt, leszűrjük, és a feldarabolt kemény tojásokat hozzáadjuk, sajtot belereszeljük, hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát a szárával együtt és a nyers tojást.
- Sóval, borssal ízesítjük, és a sonkatekercsekre halmozzuk. Szorosan feltekerjük, és olajjal kikent tepsibe tesszük. Tetejét tejföllel meglocsoljuk, és sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 23
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 7326
- Feltöltés dátuma: 2013. június 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Tejfölös uborkával vagy bármilyen salátával tálalható.:)