r
Nosalty Logó

Bundás virsli-falatok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Bundás virsli-falatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 859 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 3426 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 349 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.3 g

Zsír

  • Összesen
    74.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1809.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    365 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    295 mg
  • Nátrium
    1060 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    106.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 859 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.3 g

Zsír

  • Összesen
    299.5 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    137 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    75 g
  • Koleszterin
    690 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7239.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    206 mg
  • Kálcium
    1462 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    1179 mg
  • Nátrium
    4241 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    426.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    550 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    299 mg
  • Retinol - A vitamin:
    550 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    509 micro
Összesen 3426 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    738.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    433 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 349 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat felütjük, és hozzákeverjük a lisztet, a tejet, a reszelt hagymát, sóval, mustárral ízesítjük.
  2. A virslikről leszedjük a műbelet, majd négybe vágjuk mindegyik szál virslit.
  3. Közben elkezdjük az olajat melegíteni.
  4. Lisztben megforgatjuk, majd a tojásos masszába mártjuk.
  5. Nem túl forró olajban aranysárgára sütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 693
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 50
  • Össznézettség: 115004
  • Feltöltés dátuma: 2009. november 16.

Ajánló

Kínálhatjuk önmagában is, kitűnő reggeli vagy vacsora lehet, de készíthetjük főzelékre feltétnek is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik gyermekem keresztanyja készítette a gyerekekenek, mikor náluk nyaraltak. Azóta nagy kedvenc.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...