r
Nosalty Logó

Bunda a húsra

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
V.Attila
Bunda a húsra
adag
Előkészítés
perc
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 992 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    977.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    639 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 249 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3910.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    538 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    2558 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    339 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    524 micro
Összesen 992 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    913.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    598 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 231 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást felverjük, hozzáadjuk a kanál mustárt. Jól összekavarjuk, majd hozzáadjuk az olajat kanalanként, azt is jól összekavarjuk. Egy gyanús majonéz állagú masszát kell kapjunk.
  2. Hozzáadjuk a sót, borsot, a fokhagymát törővel összezúzzuk, és azt is hozzáadjuk.
  3. Ebbe a pácba beletesszük a húst. A hús lehet disznóhús (sovány hús vékony szeletekre vágva vagy kipotyolva), csirkemell (filézve vagy vékony szeletekre vágva). A pác lepje be a húst. Betesszük a hűtőbe, és hagyjuk legalább 3-4 órát. (Én este szoktam elkészíteni, és csak másnap sütöm meg.)
  4. A hűtőből kivéve a húst beleforgatjuk prézlibe, és előmelegített sütőbe sütőpapírra egymás mellé helyezve 180 C fokon légkeveréses módban barnára sütjük.
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2594
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 23.

Ajánló

Jól mutat hidegtálon is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bunda a húsra
V.Attila 13 recept

Hamar megy és ízletes.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...