Bunda a húsra
cukrot taratalmaz
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
V.Attila
adag
Előkészítés
perc
- 9% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
249
kcal
- 9% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
110g tojás138 kcal
-
10g mustár6 kcal
-
24g napraforgó olaj212 kcal
-
180g fokhagyma241 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
100g zsemlemorzsa395 kcal
Összesen
992
kcal
- 9% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
25.7g tojás32 kcal
-
2.3g mustár1 kcal
-
5.6g napraforgó olaj50 kcal
-
42.1g fokhagyma56 kcal
-
0.9g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
23.4g zsemlemorzsa92 kcal
Összesen
231
kcal
- 9% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 9.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 977.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 134 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 154 mg
-
Nátrium 639 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 45.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 39 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 85 mg
-
Retinol - A vitamin: 39 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 131 micro
Összesen
249
kcal
- 9% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.2 g
Zsír
-
Összesen 39.6 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3910.6 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 81 mg
-
Kálcium 538 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 615 mg
-
Nátrium 2558 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 126.8 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 183.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 155 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 51 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 158 micro
-
Kolin: 339 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 524 micro
Összesen
992
kcal
- 9% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.5 g
Zsír
-
Összesen 9.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 84 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 913.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 126 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 144 mg
-
Nátrium 598 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 42.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 79 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 122 micro
Összesen
231
kcal
Hozzávalók
-
2 db tojás
-
1 ek mustár
-
3 ek napraforgó olaj
-
3 db fokhagyma
-
1 kávéskanál só
-
1 kávéskanál bors
-
1 bögre zsemlemorzsa
Elkészítés
- A tojást felverjük, hozzáadjuk a kanál mustárt. Jól összekavarjuk, majd hozzáadjuk az olajat kanalanként, azt is jól összekavarjuk. Egy gyanús majonéz állagú masszát kell kapjunk.
- Hozzáadjuk a sót, borsot, a fokhagymát törővel összezúzzuk, és azt is hozzáadjuk.
- Ebbe a pácba beletesszük a húst. A hús lehet disznóhús (sovány hús vékony szeletekre vágva vagy kipotyolva), csirkemell (filézve vagy vékony szeletekre vágva). A pác lepje be a húst. Betesszük a hűtőbe, és hagyjuk legalább 3-4 órát. (Én este szoktam elkészíteni, és csak másnap sütöm meg.)
- A hűtőből kivéve a húst beleforgatjuk prézlibe, és előmelegített sütőbe sütőpapírra egymás mellé helyezve 180 C fokon légkeveréses módban barnára sütjük.
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 43
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2596
- Feltöltés dátuma: 2014. április 23.
Ajánló
Jól mutat hidegtálon is.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
V.Attila
13 recept
Hamar megy és ízletes.