r
Nosalty Logó

Brownie cake pop

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Picipiros
Brownie cake pop
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Tészta

Máz

Összesen 1535 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Tészta

Máz

Összesen 6137 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Tészta

Máz

Összesen 475 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    86 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1530.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    368 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    455 mg
  • Nátrium
    574 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    179.4 g
  • Cukor
    150 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    361 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 1535 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74 g

Zsír

  • Összesen
    343.9 g
  • Telített zsírsav
    160 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    513 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6120.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1471 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    1818 mg
  • Nátrium
    2297 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    717.6 g
  • Cukor
    601 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    119.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1514 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    185 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    571 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1443 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    854 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    532 micro
Összesen 6137 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.5 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 475 kcal

Hozzávalók

Tészta

Máz

Elkészítés

Tészta

  1. Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot) habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat és a vaníliaaromát. Egy percig kevergetjük.
  2. Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit és simára keverjük. Spatulával hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt tejcsokit is.
  3. Egy 25*20 cm-es formát sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a csokis masszát, majd előmelegített sütőben 170 C°-on 20 percig sütjük, ezután sütőrácson langyosra hűtjük.
  4. A browniet összemorzsoljuk és ha nem formázható könnyedén, egy kis olvasztott margarint öntünk hozzá. Gömbölyű golyócskákat formázunk belőle, és hurkapálcára szúrjuk, hungarocellbe állítjuk.

Máz

  1. A fehércsokit megolvasztjuk, pár csepp ételfestéket csepegtetünk bele. Picit megkuszáljuk, majd egyenként megforgatjuk benne a golyócskákat és hagyjuk készre dermedni.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 47
  • Össznézettség: 2515
  • Feltöltés dátuma: 2022. június 23.

Receptkategóriák

Brownie cake pop
Picipiros 76 recept

Hozzávalók

Tészta

Máz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...