r
Nosalty Logó

Brokkolifelfújt 2. - húsos

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brokkolifelfújt 2. - húsos
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 561 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2246 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 131 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    41.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    319 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1308 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    556 mg
  • Nátrium
    336 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    275.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1317 micro
Összesen 561 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    164.7 g

Zsír

  • Összesen
    155.8 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1276 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5231.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    1201 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    248 mg
  • Foszfor
    2224 mg
  • Nátrium
    1343 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1100.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    992 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    286 mg
  • D vitamin:
    270 micro
  • K vitamin:
    317 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    344 micro
  • Kolin:
    1038 mg
  • Retinol - A vitamin:
    890 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1182 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5268 micro
Összesen 2246 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    307 micro
Összesen 131 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk és kis olajon megpirítjuk. Rászórjuk a pirospaprikát és felengedjük egy kis vízzel, delikáttal ízesítjük
  2. Beletesszük a darált húst, és 10 percig főzzük.
  3. Egy tűzálló tál aljára leterítjük a rózsáira vágott brokkoli felét és ráöntjük a darálthúsos pörköltet.
  4. A tojásokat szétválasztjuk, a 4 fehérjét felverjük. A tejfölt összekeverjük a 4 tojás sárgájával, és óvatosan belekeverjük a felvert fehérjébe.
  5. A tojásos masszát a darálthúsos pörkölt tetejére öntjük, majd a maradék brokkolival fedjük.
  6. Végül sajtot reszelünk rá, a tetejére pedig ízlés szerint hámozott natúr napraforgómagot szórhatunk díszítésnek.
  7. A felfújtat a hőálló üvegedényben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 139
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 11846
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 29.

Ajánló

Kísérőnek félszáraz rizling fehérbort ajánlok mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Amikor a maradékokból kell valami ehetőt kreálni...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...