r
Nosalty Logó

Brokkoli bugyor

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
sajtimádó
Brokkoli bugyor
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 385 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1537 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 140 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    521.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    224 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    282 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1192 micro
Összesen 385 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    96.4 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    408 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2084.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    595 mg
  • Nátrium
    897 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    519.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    373 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    276 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    317 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    248 micro
  • Kolin:
    377 mg
  • Retinol - A vitamin:
    277 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1128 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4767 micro
Összesen 1537 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    433 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal, és szépen belerakjuk a leveles tésztát.
  2. A brokkolit apróbb rózsákra szedjük, és belefektetjük a tálba.
  3. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejszínt, joghurtot, fűszereket, és nyakon öntjük a brokkolit ezzel a holmival.
  4. A tészta széleit ráhajtogatjuk az egészre, bekenjük a tetejét olajjal, és mehet szépen a sütőbe. Ahol 180 fokon kb. 35 perc alatt el is készül.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1863
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Brokkoli bugyor
sajtimádó 18 recept

A kish után, szabad elgondolásban született ez a recept. Olyan jól sikerült, hogy felvettük a családi menübe  :) 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...