r
Nosalty Logó

Bélszín borskéregben ratatouille-jal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Friedrich Antal
Bélszín borskéregben ratatouille-jal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ratatouille készítése

Bélszín készítése

Összesen 576 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ratatouille készítése

Bélszín készítése

Összesen 2296 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ratatouille készítése

Bélszín készítése

Összesen 103 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    59.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4049.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    593 mg
  • Nátrium
    3133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    382 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    463 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1932 micro
  • Lut-zea
    1677 micro
Összesen 576 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    236.3 g

Zsír

  • Összesen
    121.8 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    650 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16199.4 g
  • Cink
    42 mg
  • Szelén
    272 mg
  • Kálcium
    526 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    423 mg
  • Foszfor
    2372 mg
  • Nátrium
    12533 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.3 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1528 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    168 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    98 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    127 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    313 micro
  • Kolin:
    995 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    308 micro
  • β-karotin
    1853 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    7727 micro
  • Lut-zea
    6709 micro
Összesen 2296 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    739.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    572 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    353 micro
  • Lut-zea
    306 micro
Összesen 103 kcal

Hozzávalók

Ratatouille készítése

Bélszín készítése

Elkészítés

Ratatouille készítése

  1. A padlizsánt, cukkinit és a paradicsomot vágjuk fel karikára, nagyon vékony karikára.
  2. Tepsibe rétegezve rakjuk bele a zöldségeket, sózzuk meg, és a pesto mártással locsoljuk meg.
  3. Sütőben süssük meg 170 fokon, 20 percig.

Bélszín készítése

  1. A tisztított, lehártyázott bélszínt szeleteljük fel, nyomjuk szét kb. 2 cm vastagságra. Egész borsokat használjunk, és mozsárban törjük durvára.
  2. Sóval dörzsöljük be a húst.
  3. Olajat forrósítsunk egy serpenyőben, és süssük a meg a bélszínt ízlés szerint. Ha 1,5 cm-es a szelet, akkor oldalanként 2 percig sütve félangolos bélszínt kapunk.
  4. Ha kész, forgassuk meg a tört borsban.
  5. Tálaljuk forrón a ratatouille-val.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2347
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bélszín borskéregben ratatouille-jal
Friedrich Antal 76 recept

Sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint ahogy elsőre látszik.

Hozzávalók

Ratatouille készítése

Bélszín készítése

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...