Barackos-pudingos piskóta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
rritta83
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 5% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 9% Zsír
A pudinghoz
A tésztához
-
63g finomliszt228 kcal
-
25g cukor97 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
21g napraforgó olaj188 kcal
-
25g víz0 kcal
-
0 kcal
-
2g sütőpor1 kcal
-
0g só0 kcal
-
100g barackkonzerv72 kcal
Összesen
776
kcal
- 5% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 9% Zsír
A pudinghoz
A tésztához
-
250g finomliszt910 kcal
-
100g cukor387 kcal
-
220g tojás277 kcal
-
85g napraforgó olaj751 kcal
-
100g víz0 kcal
-
0 kcal
-
6g sütőpor3 kcal
-
0g só0 kcal
-
400g barackkonzerv288 kcal
Összesen
3099
kcal
- 5% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 9% Zsír
A pudinghoz
-
22g tej12 kcal
-
1.9g cukor7 kcal
-
2.8g vaníliás pudingpor11 kcal
A tésztához
-
15.7g finomliszt57 kcal
-
6.3g cukor24 kcal
-
13.8g tojás17 kcal
-
5.3g napraforgó olaj47 kcal
-
6.3g víz0 kcal
-
0.5g vanília kivonat0 kcal
-
0.4g sütőpor0 kcal
-
0g só0 kcal
-
25.1g barackkonzerv18 kcal
Összesen
193
kcal
- 5% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 15.7 g
Zsír
-
Összesen 28.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 883.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 251 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 326 mg
-
Nátrium 240 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 113.1 g
-
Cukor 51 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 150.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 108 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 48 micro
-
Kolin: 153 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 333 micro
-
β-crypt 89 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 288 micro
Összesen
776
kcal
- 5% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 62.8 g
Zsír
-
Összesen 113.6 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 47 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 36 g
-
Koleszterin 720 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3532.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 146 mg
-
Kálcium 1004 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 103 mg
-
Foszfor 1302 mg
-
Nátrium 962 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 452.4 g
-
Cukor 204 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 603.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 434 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 42 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 192 micro
-
Kolin: 610 mg
-
Retinol - A vitamin: 310 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1332 micro
-
β-crypt 357 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1151 micro
Összesen
3099
kcal
- 5% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.9 g
Zsír
-
Összesen 7.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 221.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 63 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 82 mg
-
Nátrium 60 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.4 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 37.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 84 micro
-
β-crypt 22 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
193
kcal
Hozzávalók
A pudinghoz
-
3.5 dl tej
-
3 ek cukor
-
1 tasak vaníliás pudingpor
A tésztához
-
25 dkg finomliszt
-
10 dkg cukor
-
4 db tojás
-
1 dl napraforgó olaj
-
1 dl víz
-
2 teáskanál vanília kivonat
-
0.5 csomag sütőpor
-
1 csipet só
-
40 dkg barackkonzerv
Elkészítés
A pudinghoz
- A pudingport kevés tejjel és a cukorral elkeverjük. A maradék tejet elkezdjük forralni, majd hozzáöntjük a pudingporos tejet, és sűrűre főzzük. Hagyjuk hűlni.
A tésztához
- A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük.
- A tojások sárgáját kihabosítjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a vanília kivonatot, olajat, vizet, sütőport és a lisztet. Csomómentesre keverjük, majd óvatosan egy fakanállal beleforgatjuk a fehérjehabot.
- Egy kb. 30x25 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát.
- Egy kanál segítségével a pudingot foltokban ráhalmozzuk.
- Végül az alaposan lecsöpögtetett barackot rásorakoztatjuk.
- 180°-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Tepsi mérete: 30x25x6
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 552
- Tegnapi nézettség: 32
- 7 napos nézettség: 225
- Össznézettség: 194637
- Feltöltés dátuma: 2016. július 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
rritta83
9 recept
Nagyon egyszerű, nagyon finom, bármilyen gyümölccsel és pudinggal variálható.