r
Nosalty Logó

Barackos-kekszes csokoládétorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Málnácska
Barackos-kekszes csokoládétorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 604 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 6024 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 234 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    32.3 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    898.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    365 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.1 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    113.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    297 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    275 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    264 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    233 micro
Összesen 604 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.1 g

Zsír

  • Összesen
    322.8 g
  • Telített zsírsav
    186 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    2460 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8983.5 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    220 mg
  • Kálcium
    2149 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    779 mg
  • Foszfor
    3654 mg
  • Nátrium
    2117 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    711.4 g
  • Cukor
    386 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    1136.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2971 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    530 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    1455 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2752 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    2636 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2334 micro
Összesen 6024 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    350 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 234 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Elkészítés

Piskóta

  1. Három tojást kettéválasztunk. A fehérjéből kemény habot verünk. Hozzáadunk 6 dkg kristálycukrot, jól elkeverjük. Hozzávegyítjük a tojások sárgáját, majd 6 dkg lisztet, a sütőpor 1/3 részét és 3 dkg kakaóport szitálunk bele.
  2. Margarinnal kikent, lisztezett tortaformában légkeveréses fokozaton megsütjük a piskótát. Amíg sül a piskóta, kikeverjük a következő adag tésztát. A piskóta alapanyagainál felsorolt mennyiségekből összesen három piskótát sütünk.

Krém

  1. A tejet és az őszilét egy lábasba öntjük, a pudingport, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük benne, és sűrű pudingot készítünk. Hagyjuk kihűlni.
  2. A tejszínhabot habverővel felverjük, egy részét félretehetjük a torta díszítéséhez. A többihez pedig hozzákeverjük a kihűlt pudingot, az apró kockákra vágott aszalt sárgabarackot, a lereszelt táblacsokoládét és a darált kekszet.
  3. Három részre osztjuk a krémet, egy-egy résszel betöltjük a piskótákat, a harmadik résszel pedig a torta teljes külső részét bevonjuk. A félretett tejszínhabbal díszítjük.
  4. Az aszalt sárgabarackból szintén tehetünk félre a külső díszítéshez is.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 161
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Málnácska 4 recept

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...