r
Nosalty Logó

Barackos-kakaós habrácsos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Alkonyat
Barackos-kakaós habrácsos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Összesen 730 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Összesen 4377 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Összesen 271 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    633.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    273 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.5 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    305 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    339 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 730 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    67.8 g

Zsír

  • Összesen
    192.7 g
  • Telített zsírsav
    113 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3803.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    718 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    351 mg
  • Foszfor
    1640 mg
  • Nátrium
    907 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    638.9 g
  • Cukor
    436 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    669.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1829 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    170 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    236 micro
  • Kolin:
    719 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1642 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    2034 micro
  • β-crypt
    449 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 4377 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 271 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük.
  2. A vajat megolvasztjuk és a vanília aromával, porcukorral habosra kavarjuk.
  3. Egyenként belekeverjük a 3 tojássárgáját és az egész tojást, majd kanalanként hozzáaadjuk a lisztes keveréket.
  4. Ujjnyi vastagon egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
  5. A barackokat vékony cikkekre vágjuk és jó szorosan a tészta tetejére sorakoztatjuk, picit belenyomkodva a vágott felükkel felfelé.
  6. 190°C-os előmelegített sütőbe 20-30 percig sütjük.
  7. Közben 10 dkg porcukrot és a tojásfehérjéket habosra verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a maradék porcukrot is.
  8. A sült tészta tetejére egy nyomózsák segítségével rácsszerűen kinyomjuk a habot.
  9. Visszatesszük a sütőbe és addig sütjük tovább, míg a hab enyhén megbarnul.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3386
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos-kakaós habrácsos süti
Alkonyat 83 recept

Sült habos, rácsos süti még nem szerepelt a repertoárban, így elővettem ezt a receptet!! :-)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...