Barackos-kakaós habrácsos süti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Alkonyat
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 4% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 12% Zsír
A tésztához
-
33g finomliszt121 kcal
-
19 kcal
-
1g sütőpor1 kcal
-
33g vaj239 kcal
-
33g porcukor129 kcal
-
10g tojássárgája32 kcal
-
9g tojás12 kcal
-
2g vaníliaaroma0 kcal
A töltelékhez és a tetejére
-
60 kcal
-
27g porcukor103 kcal
-
27g tojásfehérje14 kcal
Összesen
730
kcal
- 4% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 12% Zsír
A tésztához
-
200g finomliszt728 kcal
-
114 kcal
-
6g sütőpor3 kcal
-
200g vaj1434 kcal
-
200g porcukor774 kcal
-
60g tojássárgája193 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
13g vaníliaaroma0 kcal
A töltelékhez és a tetejére
-
500g őszibarack konzerv360 kcal
-
160g porcukor619 kcal
-
160g tojásfehérje83 kcal
Összesen
4377
kcal
- 4% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 12% Zsír
A tésztához
-
12.5g finomliszt45 kcal
-
3.1g cukrozatlan kakaópor7 kcal
-
0.4g sütőpor0 kcal
-
12.5g vaj89 kcal
-
12.5g porcukor48 kcal
-
3.7g tojássárgája12 kcal
-
3.4g tojás4 kcal
-
0.8g vaníliaaroma0 kcal
A töltelékhez és a tetejére
-
31.2g őszibarack konzerv22 kcal
-
10g porcukor39 kcal
-
10g tojásfehérje5 kcal
Összesen
271
kcal
- 4% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 11.3 g
Zsír
-
Összesen 32.1 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 210 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 633.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 120 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 59 mg
-
Foszfor 273 mg
-
Nátrium 151 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 106.5 g
-
Cukor 73 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 111.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 305 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 28 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 120 mg
-
Retinol - A vitamin: 274 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 339 micro
-
β-crypt 75 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 187 micro
Összesen
730
kcal
- 4% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 67.8 g
Zsír
-
Összesen 192.7 g
-
Telített zsírsav 113 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 1261 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3803.4 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 160 mg
-
Kálcium 718 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 351 mg
-
Foszfor 1640 mg
-
Nátrium 907 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 638.9 g
-
Cukor 436 mg
-
Élelmi rost 30 mg
VÍZ
-
Összesen 669.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1829 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 170 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 236 micro
-
Kolin: 719 mg
-
Retinol - A vitamin: 1642 micro
-
α-karotin 23 micro
-
β-karotin 2034 micro
-
β-crypt 449 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1120 micro
Összesen
4377
kcal
- 4% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.2 g
Zsír
-
Összesen 12 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 79 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 237.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 45 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 102 mg
-
Nátrium 57 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.8 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 41.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 114 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 45 mg
-
Retinol - A vitamin: 102 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 127 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 70 micro
Összesen
271
kcal
Hozzávalók
A tésztához
-
20 dkg finomliszt
-
5 dkg cukrozatlan kakaópor
-
0.5 csomag sütőpor
-
20 dkg vaj
-
20 dkg porcukor
-
3 db tojássárgája
-
1 db tojás
-
12.5 ml vaníliaaroma
A töltelékhez és a tetejére
-
50 dkg őszibarack konzerv
-
16 dkg porcukor
-
4 db tojásfehérje
Elkészítés
A tésztához
- A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük.
- A vajat megolvasztjuk és a vanília aromával, porcukorral habosra kavarjuk.
- Egyenként belekeverjük a 3 tojássárgáját és az egész tojást, majd kanalanként hozzáaadjuk a lisztes keveréket.
- Ujjnyi vastagon egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
- A barackokat vékony cikkekre vágjuk és jó szorosan a tészta tetejére sorakoztatjuk, picit belenyomkodva a vágott felükkel felfelé.
- 190°C-os előmelegített sütőbe 20-30 percig sütjük.
- Közben 10 dkg porcukrot és a tojásfehérjéket habosra verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a maradék porcukrot is.
- A sült tészta tetejére egy nyomózsák segítségével rácsszerűen kinyomjuk a habot.
- Visszatesszük a sütőbe és addig sütjük tovább, míg a hab enyhén megbarnul.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 35
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 3386
- Feltöltés dátuma: 2012. december 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Alkonyat
83 recept
Sült habos, rácsos süti még nem szerepelt a repertoárban, így elővettem ezt a receptet!! :-)