r
Nosalty Logó

Barackos habos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos habos szelet
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A habhoz

Összesen 284 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A habhoz

Összesen 1699 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A habhoz

Összesen 147 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    296.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.1 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 284 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    46.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1781.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    730 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    418 mg
  • Nátrium
    496 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    294.8 g
  • Cukor
    170 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    253.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    259 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    443 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    264 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    840 micro
Összesen 1699 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    154.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    36 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    22 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 147 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A habhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukrokkal. És sorban a többi hozzávalót (a tojásfehérje kivételével) hozzáadjuk, és összekeverjük.
  2. A fehérjéből kemény habot verünk, majd óvatosan a masszába keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsiben aranysárgára sütjük. Hagyjuk kihűlni.
  3. A pudingporból szokásos módon pudingot készítünk, a barackot belevágjuk, és a tésztára öntjük.
  4. Hűtőben dermesztjük.
  5. A tejből és a habporból habot készítünk, feldíszítjük vele a piskótát. Tehetünk még a habra is barack szeleteket.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 162
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 16148
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 16.

Ajánló

Tejszínhab helyett tehetünk rá tojásfehérjehabot is...

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom, barackos sütemény, nem nehéz elkészíteni, és azért kicsit különleges is!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A habhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...