r
Nosalty Logó

Barackos boci piskóta

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Barackos boci piskóta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 208 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1240 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 152 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    558.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    278 micro
Összesen 208 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    52.6 g

Zsír

  • Összesen
    31.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1080 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3350.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    655 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1463 mg
  • Nátrium
    908 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.9 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    519 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    879 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    528 micro
  • β-crypt
    245 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1670 micro
Összesen 1240 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    408.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    111 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    203 micro
Összesen 152 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat ketté választjuk. Robotgéppel félkeményre verjük a tojásfehérjét, majd beletesszük a cukrot, és tovább keverjük, majd a tojássárgákat is belekeverjük.
  2. Ezután lecseréljük a robotgép keverőkanalát széles fakanálra. A cukros tojáshabot ketté vesszük. A lisztbe belekeverjük a sütőport, majd ketté vesszük, és az egyikbe belekeverjük a kakaóport is.
  3. Ezek után óvatosan belekeverjük az egyik cukros tojáshabba a kakaós lisztet, majd a másikba a kakaó nélküli lisztet.
  4. Egy kivajazott, lisztezett tepsibe, evőkanállal felváltva beletesszük.
  5. Majd az összekockázott barackot is. Előmelegített sütőben megsütjük.
  6. Tetszés szerint lehet felvágni, tálalni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 25x40
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 139
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 20236
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt álltalában a gyerekemnek csinálom, de mire a barackot kéne rakni bele, már alig van belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...