r
Nosalty Logó

Barackkrémes túrós kekszmorzsaágyon

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Barackkrémes túrós kekszmorzsaágyon
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Összesen 844 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Összesen 4223 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Összesen 166 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1259.7 g
  • Cink
    261 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    201 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    322 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    329.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    500 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    25 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    120 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    289 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    2417 micro
  • β-crypt
    223 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 844 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.9 g

Zsír

  • Összesen
    228.6 g
  • Telített zsírsav
    137 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    479 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6298.4 g
  • Cink
    1305 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    1042 mg
  • Vas
    1004 mg
  • Magnézium
    187 mg
  • Foszfor
    1612 mg
  • Nátrium
    1046 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    402.2 g
  • Cukor
    229 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1647.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2500 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    110 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1443 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    12086 micro
  • β-crypt
    1117 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    956 micro
Összesen 4223 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    246.7 g
  • Cink
    51 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    24 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    473 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 166 kcal

Hozzávalók

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Elkészítés

sütialap

  1. A kekszet egy neylon tasakba tesszük, és összetörjük pár csapással. A vajat felolvasztjuk, és összekeverjük a morzsalékkal.

túrókrém

  1. A krémhez a túrót villával összetörjük, majd összedolgozzuk a porcukorral, a citromlével. 1 dl hideg vízben elkeverjük a zselatint, majd folyamatos kevergetés mellett felmelegítjük. Kevergetve szobahőmérsékletűre hűtjük.
  2. A joghurtot a túróhoz keverjük, majd belecsorgatjuk a zselatint, és a krémet a hűtőbe tesszük. (Ne ijedjünk meg, mert ilyenkor elég folyós lesz a krém.)

barackkrém

  1. A barackot héjastól ledaráljuk, vagy aprítóban pépesítjük. Tűzre tesszük, és a cukorral összefőzzük. Hagyjuk kihűlni.

összeállítás

  1. A kekszmorzsa alapot egy 25 cm-es kapcsos formába belenyomkodjuk. A túrókrémet rácsorgatjuk. Aztán 2-3 órára hűtőbe tesszük megdermedni. A kihűlt barackkrémet a tetejére kenjük. Máris fogyasztható. Jó étvágyat!!
  • Tepsi mérete: 25
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4830
  • Feltöltés dátuma: 2018. július 31.

Ajánló

Aki édesebben szeretné, az tegyen még a túrókrémbe több porcukrot!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mindenki tudja rengeteg torta recept létezik, mindig jó kipróbálni újabbakat, vagy akár kitalálni, tökéletesíteni a saját verziót......Annak  sem kell tartania a tortasütéstől, aki mostanában ismerkedik a konyhai műveletekkel. Ezt a süteményt én is magamtól találtam ki, mint sok mást is, és a siker nem maradt el!!! :-)))

Hozzávalók

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...