r
Nosalty Logó

Banáncsemege

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Debmo
Banáncsemege
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A piskótához

A puding

A csokimáz

Baracklekvár

Összesen 384 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A piskótához

A puding

A csokimáz

Baracklekvár

Összesen 4605 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A piskótához

A puding

A csokimáz

Baracklekvár

Összesen 225 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    274.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.3 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 384 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.1 g

Zsír

  • Összesen
    180.1 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1311 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3292.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    698 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    469 mg
  • Foszfor
    1275 mg
  • Nátrium
    654 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    676 g
  • Cukor
    440 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    566.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1164 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    262 micro
  • Kolin:
    932 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1136 micro
  • α-karotin
    110 micro
  • β-karotin
    310 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1634 micro
Összesen 4605 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 225 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A puding

A csokimáz

Baracklekvár

Elkészítés

A piskótához

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, a sárgáját a cukorral kikeverjük.
  2. A kikevert sárgájához hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát, majd óvatosan hozzákeverjük a fehérjét, és a masszát megsütjük.

A puding

  1. A hozzávalókat összekeverjük és megfőzzük.
  2. A kisült piskótát vékony rétegben megkenjük baracklekvárral, majd rásimítjuk a még meleg pudingot.
  3. A négy banánt egyenként négy részre vágjuk, és az így kapott negyedeket egymás mellé rakosgatjuk a piskótán, majd körbevágjuk, és egyenként a felolvasztott csokimázba forgatjuk úgy, hogy az alja ne legyen csokis.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5921
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 09.

Ajánló

Nagyon gyors és egyszerű recept, viszont nagyon finom is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik cukrászdában található valami hasonló finomság, otthon meg volt egy kicsit túlérett banán, így ez a finomság lett belőle.

Hozzávalók

A piskótához

A puding

A csokimáz

Baracklekvár

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...