Baconös zöldborsófőzelék sajttal
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
labopetra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
551
kcal
- 4% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
500g zöldborsó405 kcal
-
0g só0 kcal
-
600g víz0 kcal
-
68g bacon267 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
30g finomliszt109 kcal
-
50g sajt176 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
1098
kcal
- 4% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
39.6g zöldborsó32 kcal
-
0g só0 kcal
-
47.5g víz0 kcal
-
5.4g bacon21 kcal
-
1.3g napraforgó olaj11 kcal
-
2.4g finomliszt9 kcal
-
4g sajt14 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
87
kcal
- 4% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.7 g
Zsír
-
Összesen 28.8 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1213.8 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 238 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 433 mg
-
Nátrium 414 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 47.7 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 525.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 177 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 100 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 63 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 171 micro
-
Kolin: 93 mg
-
Retinol - A vitamin: 82 micro
-
α-karotin 53 micro
-
β-karotin 1130 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6195 micro
Összesen
551
kcal
- 4% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 51.4 g
Zsír
-
Összesen 57.6 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 106 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2427.7 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 477 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 198 mg
-
Foszfor 865 mg
-
Nátrium 827 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 95.4 g
-
Cukor 29 mg
-
Élelmi rost 29 mg
VÍZ
-
Összesen 1051.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 355 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 200 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 126 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 342 micro
-
Kolin: 185 mg
-
Retinol - A vitamin: 164 micro
-
α-karotin 105 micro
-
β-karotin 2260 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 12390 micro
Összesen
1098
kcal
- 4% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 4.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 192.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 38 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 68 mg
-
Nátrium 65 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 83.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 28 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 179 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 980 micro
Összesen
87
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg zöldborsó
-
só ízlés szerint
-
6 dl víz
-
4 szelet bacon
-
2 ek napraforgó olaj
-
2 evőkanál finomliszt
-
5 dkg sajt
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A borsót feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Kicsit sózzuk.
- A bacont felkockázzuk, az olajon megpirítjuk. Megszórjuk liszttel, és halvány rántást készítünk.
- A megfőtt borsót a rántással besűrítjük. A sajtot lereszeljük, és a főzelékbe keverjük. Törött borssal ízesítjük.
- Receptkönyvben: 18
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 7772
- Feltöltés dátuma: 2015. március 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
labopetra
65 recept
Változat borsófőzelékre.