Baconos serpenyős
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 27% Zsír
Összesen
811
kcal
- 13% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 27% Zsír
Összesen
811
kcal
- 13% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 27% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.7 g
Zsír
-
Összesen 60.4 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 137 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1954.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 43 mg
-
Kálcium 375 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 371 mg
-
Nátrium 1106 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 90.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 272 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 77 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 267 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 61 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 64 micro
Összesen
811
kcal
- 13% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 27% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.7 g
Zsír
-
Összesen 60.4 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 137 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1954.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 43 mg
-
Kálcium 375 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 371 mg
-
Nátrium 1106 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 90.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 272 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 77 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 267 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 61 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 64 micro
Összesen
811
kcal
- 13% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 27% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.3 g
Zsír
-
Összesen 26.8 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 61 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 868.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 167 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 165 mg
-
Nátrium 491 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 40.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 121 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 119 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
362
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Melegítsünk egy teflon serpenyőben kevés olívaolajat. Közben a baconszeleteket félbevágjuk és megsütjük.
- A toast kenyér mindkét oldalát megpirítjuk a serpenyőben.
- A megpirult kenyeret megdörzsöljük fokhagymával, vékonyan megvajazzuk és megkenjük a darált paprikával.
- A sajtot vágjuk akkora szeletekre, mint a kenyér és helyezzük a serpenyőbe, szórjuk meg sóval és borssal, rakjuk rá a pirított bacont és fedjük le a megpirított kenyérrel.
- Amikor a sajt megpirul és hozzátapad a kenyérhez, vegyük ki és melegében fogyasszuk el.
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 63
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 13750
- Feltöltés dátuma: 2012. október 29.
Ajánló
Félédes vörösborral nagyon finom!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Megéheztem és egy gyors szendvicset akartam csinálni, és ezeket az alapanyagokat találtam, amik a hozzávalókban szerepelnek. Elkezdtem gondolkozni, mit lehetne csinálni belőle, a vége egy nagyon finom szendvics lett, amit mindenkinek ajánlok.