Baconbe tekert máj
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
erika529
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
896
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
3585
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 77.3 g
Zsír
-
Összesen 61.3 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 1360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2701.1 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 225 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 34 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 1284 mg
-
Nátrium 1018 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 335 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 12371 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 63 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 68 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 7 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 41 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2205 micro
-
Kolin: 777 mg
-
Retinol - A vitamin: 12349 micro
-
α-karotin 41 micro
-
β-karotin 210 micro
-
β-crypt 41 micro
-
Likopin 150 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
896
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 309.1 g
Zsír
-
Összesen 245 g
-
Telített zsírsav 77 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 100 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 45 g
-
Koleszterin 5439 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10804.3 g
-
Cink 45 mg
-
Szelén 901 mg
-
Kálcium 164 mg
-
Vas 137 mg
-
Magnézium 340 mg
-
Foszfor 5136 mg
-
Nátrium 4071 mg
-
Réz 8 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 1340.2 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 49484 micro
-
B6 vitamin: 14 mg
-
B12 Vitamin: 251 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 272 mg
-
D vitamin: 64 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 27 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 162 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8820 micro
-
Kolin: 3110 mg
-
Retinol - A vitamin: 49394 micro
-
α-karotin 165 micro
-
β-karotin 841 micro
-
β-crypt 165 micro
-
Likopin 600 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
3585
kcal
- 16% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16 g
Zsír
-
Összesen 12.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 281 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 558.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 47 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 265 mg
-
Nátrium 210 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 69.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2556 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 13 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 456 micro
-
Kolin: 161 mg
-
Retinol - A vitamin: 2551 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 43 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 31 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
185
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A májat megtisztítjuk, megmossuk, a nagyobb darabokat félbevágjuk. Egy edénybe tesszük, és sóval, borssal, majorannával fűszerezzük, jól átkeverjük.
- A májat egyesével betekerjük egy-egy darab baconnel (daraboljuk a bacont is, nem kell vastagon betekerni).
- Egy tepsibe sütőpapírt rakunk, és szépen egymás mellé rakjuk a májat, majd a végén fokhagymaszeletekkel megszórjuk, és kevés olívaolajjal meglocsoljuk. 200 fokon kb. 15 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 205
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 19
- Össznézettség: 4007
- Feltöltés dátuma: 2019. november 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
erika529
10 recept
Tökéletes köret hozzá a krumplipüré.