r
Nosalty Logó

Baconbe tekert csípős csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Baconbe tekert csípős csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 905 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3616 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.9 g

Zsír

  • Összesen
    57.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    279 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2454.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    503 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    970 mg
  • Nátrium
    771 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    279.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1206 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 905 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    359.8 g

Zsír

  • Összesen
    228.9 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    1114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9816.6 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    350 mg
  • Kálcium
    2014 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    461 mg
  • Foszfor
    3880 mg
  • Nátrium
    3082 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1117.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1091 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    386 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    109 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    299 micro
  • Kolin:
    1001 mg
  • Retinol - A vitamin:
    689 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    4824 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    597 micro
Összesen 3616 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.9 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    516.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    204 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    254 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk és kikloffoljuk. Teszünk rá sót és borsot.
  2. A bacon szeleteket kiterítjük, rátesszük a húst, majd a sajtot és a sonkát. Megszórjuk apróra vágott snidlinggel és chili paprikával. Az egészet óvatosan feltekerjük.
  3. Egy tepsibe pici olajat öntünk, és belefektetjük a húsokat. A tepsi tetejére fóliát teszünk, és betesszük a sütőbe. Fólia alatt egy órán keresztül sütjük, majd levesszük róla, és még fél órát pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 16728
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 11.

Ajánló

Mi mindenhez párolt zöldséget eszünk, így én ezt ajánlom, de bármi illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mostanában odavagyok a töltött húsokért, ezért sokat kísérletezem. :) Ez nagyon finom lett!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...