r
Nosalty Logó

Baconba tekert újhagyma rántva

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Edit
Baconba tekert újhagyma rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 605 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 2421 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 176 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    49.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    831.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    133 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    288 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    825 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1632 micro
Összesen 605 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    199.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3326.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    534 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    719 mg
  • Nátrium
    1801 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    621.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    372 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    1153 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    443 micro
  • Kolin:
    267 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3301 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6529 micro
Összesen 2421 kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    242.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    241 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    476 micro
Összesen 176 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az újhagymát megmossuk, leszárítjuk, és kb. 15 cm vágjuk (a kis zöld rész is maradjon rajta).
  2. A baconnel betekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük a végeit. (1 fogpiszkálót kettétörünk, és mindkét végét átszúrjuk vele.)
  3. Szokásos módon panírozzuk, és forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 146
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6802
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 15.

Ajánló

Ha rántott húst csinálok, akkor mindig valami zöldfélét is panírozok, karfiol, karalábé, káposzta, gomba, tök, és most már ez a hagyma is kedvenc lett. Jó étvágyat hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A rántott dolgok iránti vonzalmam alkotta ezt a receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...