Babos csirke Málna0502 konyhájából
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 14% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
120g pritaminpaprika26 kcal
-
100g vörösbab337 kcal
-
200g fehérbab666 kcal
-
100g konzerv paradicsom16 kcal
-
50g alaplé4 kcal
-
2g koriander0 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
1347
kcal
- 14% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
1000g csirkecomb1113 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
12g fokhagyma16 kcal
-
480g pritaminpaprika102 kcal
-
400g vörösbab1348 kcal
-
800g fehérbab2664 kcal
-
400g konzerv paradicsom64 kcal
-
200g alaplé14 kcal
-
6g koriander1 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
5388
kcal
- 14% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
28.8g csirkecomb32 kcal
-
5.2g vöröshagyma2 kcal
-
0.3g fokhagyma0 kcal
-
13.8g pritaminpaprika3 kcal
-
11.5g vörösbab39 kcal
-
23g fehérbab77 kcal
-
11.5g konzerv paradicsom2 kcal
-
5.8g alaplé0 kcal
-
0.2g koriander0 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
155
kcal
- 14% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 92.9 g
Zsír
-
Összesen 24.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2901.9 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 630 mg
-
Vas 30 mg
-
Magnézium 570 mg
-
Foszfor 1269 mg
-
Nátrium 330 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 196.2 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 50 mg
VÍZ
-
Összesen 346.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 218 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 147 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1237 micro
-
Kolin: 268 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 20 micro
-
β-karotin 1923 micro
-
β-crypt 485 micro
-
Likopin 2745 micro
-
Lut-zea 269 micro
Összesen
1347
kcal
- 14% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 371.8 g
Zsír
-
Összesen 96.4 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 24 g
-
Koleszterin 484 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 11607.5 g
-
Cink 50 mg
-
Szelén 214 mg
-
Kálcium 2520 mg
-
Vas 118 mg
-
Magnézium 2279 mg
-
Foszfor 5075 mg
-
Nátrium 1320 mg
-
Réz 11 mg
-
Mangán 20 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 784.9 g
-
Cukor 59 mg
-
Élelmi rost 201 mg
VÍZ
-
Összesen 1387.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 872 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 589 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 129 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 9 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 44 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4949 micro
-
Kolin: 1073 mg
-
Retinol - A vitamin: 146 micro
-
α-karotin 81 micro
-
β-karotin 7690 micro
-
β-crypt 1941 micro
-
Likopin 10980 micro
-
Lut-zea 1074 micro
Összesen
5388
kcal
- 14% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 10.7 g
Zsír
-
Összesen 2.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 333.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 72 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 66 mg
-
Foszfor 146 mg
-
Nátrium 38 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 39.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 142 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 221 micro
-
β-crypt 56 micro
-
Likopin 316 micro
-
Lut-zea 31 micro
Összesen
155
kcal
Hozzávalók
-
2 közepes db vöröshagyma
-
4 gerezd fokhagyma
-
2 dl alaplé
Elkészítés
- A csirke alsó- és felsőcombokról leszedjük a bőrt, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon elősütjük. Ha kész, kiszedjük őket egy tányérra, a visszamaradt zsiradékon kb. 10 percig megfuttatjuk a hagymát, fokhagymát, paprikát, megszórjuk korianderrel.
- Ráöntjük a kétféle babot és az aprított paradicsomot, felöntjük a levessel, és visszahelyezzük a combokat. Lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt puhára sütjük/pároljuk. Ha megpuhult a hús, vegyük le a fóliát, és még süssük kb. 15 percig.
- Tejföllel és friss, ropogós kenyérrel tálaljuk.:)
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 35
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2911
- Feltöltés dátuma: 2015. február 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ezt receptet a Goodfood-ban találtam, egy jó változat a csirke felhasználásra. Nagyon finom és nagyon kiadós. :)