r
Nosalty Logó

Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Angie-30
Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

738
Kalória
56.9g
Fehérje
51.8g
Szénhidrátok
33.7g
Zsír
254.1g
Víz
199.7g
Koleszterin
6.4g
Rost
24.6g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Összesen 738 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Összesen 3692 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Összesen 171 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.9 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1617.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    646 mg
  • Nátrium
    618 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    254.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    682 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    7517 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    224 micro
Összesen 738 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    284.3 g

Zsír

  • Összesen
    168.5 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    999 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8086.8 g
  • Cink
    36 mg
  • Szelén
    393 mg
  • Kálcium
    803 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    501 mg
  • Foszfor
    3229 mg
  • Nátrium
    3091 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    258.9 g
  • Cukor
    123 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

Víz

  • Összesen
    1270.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3412 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    187 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    1067 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    80 micro
  • β-karotin
    37587 micro
  • β-crypt
    298 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1121 micro
Összesen 3692 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    373.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1737 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 171 kcal

Elkészítés

Vagdalt

  1. A húsokat az aszalt szilvával, a fokhagymával és a kenyér belével kétszer ledaráljuk, majd tálba rakjuk.
  2. Hozzárakjuk a tojást, fűszerpaprikát, kurkumát, sót, borsot, majd jól eldolgozzuk.

Töltelék

  1. Alufóliára rárakjuk a szalonna szeleteket, majd erre a húskeveréket eligazítjuk, megszórjuk a reszelt sajttal, majd a szélénél 2 sorba aszalt sárgabarackot rakunk, és fölcsavarjuk. Jól becsomagoljuk alufóliába.
  2. Tepsibe tesszük, öntünk köré kevés vizet, majd 180 fokon 90 percet sütjük.
  3. Kicsomagoljuk a fóliát, és még 30 percre visszarakjuk.

Továbbá

  1. A batátát megpucoljuk, karikára vágjuk olajjal kikent jénaiba rakjuk, pici vizet öntünk rá, és 180 fokon kb 30 percet sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Anyukám születésnapjára készítettük.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Csípős tatárbeefsteak

A tatárbeefsteak az egyik legelegánsabb előétel, ami az ünnepi asztalra kerülhet. Bár egyesek visszakoznak tőle a nyers hús miatt, bárki könnyedén meggyőzhető lesz, ha megkóstolja... ...

Nosalty

Húsimádó rablóhús

A rablóhúsban egyrészt az a nagyszerű, hogy sokféleképpen variálhatóak benne a hozzávalók, legyen szó akár csirkéről, disznóról, bárányról vagy marháról. Másrészt rendkívül ...

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Ez a legjobb tejtermék, ha gyorsítani szeretnénk a bélmozgásunkat

A tejtermékek emésztőrendszerre gyakorolt hatásáról hatalmas vitákat lehetne folytatni, de az biztos, hogy az egyik legnépszerűbb fermentált tejtermékünk kiemelten sokat tud segíteni a bélmozgás serkentésében. Kivéve, ha tejallergiásak vagy laktózérzékenyek vagyunk, akkor inkább ne fogyasszuk.

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!