Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 9% Zsír
Vagdalt
-
100g sertéshús166 kcal
-
100g marhahús142 kcal
-
10g aszalt szilva24 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
20g kenyér55 kcal
-
11g tojás14 kcal
-
2 kcal
-
0g kurkuma0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
Töltelék
-
10g trappista sajt35 kcal
-
72 kcal
Továbbá
-
40g császárszalonna157 kcal
-
108g édesburgonya67 kcal
Összesen
738
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 9% Zsír
Vagdalt
-
500g sertéshús830 kcal
-
500g marhahús710 kcal
-
50g aszalt szilva120 kcal
-
15g fokhagyma20 kcal
-
100g kenyér274 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
11 kcal
-
0g kurkuma0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
Töltelék
-
50g trappista sajt176 kcal
-
150g aszalt sárgabarack362 kcal
Továbbá
-
200g császárszalonna786 kcal
-
540g édesburgonya334 kcal
Összesen
3692
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 9% Zsír
Vagdalt
-
23.1g sertéshús38 kcal
-
23.1g marhahús33 kcal
-
2.3g aszalt szilva6 kcal
-
0.7g fokhagyma1 kcal
-
4.6g kenyér13 kcal
-
2.5g tojás3 kcal
-
0.2g fűszerpaprika1 kcal
-
0g kurkuma0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
Töltelék
-
2.3g trappista sajt8 kcal
-
6.9g aszalt sárgabarack17 kcal
Továbbá
-
9.2g császárszalonna36 kcal
-
25g édesburgonya15 kcal
Összesen
171
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 56.9 g
Zsír
-
Összesen 33.7 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 200 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1617.4 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 79 mg
-
Kálcium 161 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 646 mg
-
Nátrium 618 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 51.8 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 254.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 682 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 37 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 213 mg
-
Retinol - A vitamin: 53 micro
-
α-karotin 16 micro
-
β-karotin 7517 micro
-
β-crypt 60 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 224 micro
Összesen
738
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 284.3 g
Zsír
-
Összesen 168.5 g
-
Telített zsírsav 60 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 84 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 999 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8086.8 g
-
Cink 36 mg
-
Szelén 393 mg
-
Kálcium 803 mg
-
Vas 29 mg
-
Magnézium 501 mg
-
Foszfor 3229 mg
-
Nátrium 3091 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 258.9 g
-
Cukor 123 mg
-
Élelmi rost 32 mg
VÍZ
-
Összesen 1270.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3412 micro
-
B6 vitamin: 9 mg
-
B12 Vitamin: 27 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 187 micro
-
K vitamin: 51 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 81 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 209 micro
-
Kolin: 1067 mg
-
Retinol - A vitamin: 266 micro
-
α-karotin 80 micro
-
β-karotin 37587 micro
-
β-crypt 298 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1121 micro
Összesen
3692
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.1 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 373.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 143 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 58.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 158 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 49 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 1737 micro
-
β-crypt 14 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 52 micro
Összesen
171
kcal
Hozzávalók
Vagdalt
-
50 dkg sertéshús
-
50 dkg marhahús
-
5 dkg aszalt szilva
-
5 gerezd fokhagyma
-
1 db tojás
-
1 ek fűszerpaprika
-
1 kávéskanál kurkuma
-
só ízlés szerint
-
fehér bors ízlés szerint
Töltelék
-
15 dkg aszalt sárgabarack
Továbbá
-
3 db édesburgonya
Elkészítés
Vagdalt
- A húsokat az aszalt szilvával, a fokhagymával és a kenyér belével kétszer ledaráljuk, majd tálba rakjuk.
- Hozzárakjuk a tojást, fűszerpaprikát, kurkumát, sót, borsot, majd jól eldolgozzuk.
Töltelék
- Alufóliára rárakjuk a szalonna szeleteket, majd erre a húskeveréket eligazítjuk, megszórjuk a reszelt sajttal, majd a szélénél 2 sorba aszalt sárgabarackot rakunk, és fölcsavarjuk. Jól becsomagoljuk alufóliába.
- Tepsibe tesszük, öntünk köré kevés vizet, majd 180 fokon 90 percet sütjük.
- Kicsomagoljuk a fóliát, és még 30 percre visszarakjuk.
Továbbá
- A batátát megpucoljuk, karikára vágjuk olajjal kikent jénaiba rakjuk, pici vizet öntünk rá, és 180 fokon kb 30 percet sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 120 perc
- Receptkönyvben: 7
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 696
- Feltöltés dátuma: 2015. június 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Angie-30
355 recept
Anyukám születésnapjára készítettük.