r
Nosalty Logó

Arab csirke pitában

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Arab csirke pitában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

A tálaláshoz

Összesen 850 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

A tálaláshoz

Összesen 1700 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

A tálaláshoz

Összesen 102 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2657 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    695 mg
  • Nátrium
    1531 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    610.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    656 micro
  • β-crypt
    50 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    573 micro
Összesen 850 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    128.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5314.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    458 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    290 mg
  • Foszfor
    1390 mg
  • Nátrium
    3062 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    214.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1220.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    156 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    269 micro
  • Kolin:
    391 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    1312 micro
  • β-crypt
    101 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1146 micro
Összesen 1700 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A fűszerekből, olajból, szójaszószból és áttört fokhagymából pácot készítünk egy tálban. Jól összekeverjük, hogy egységes legyen.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott húst, jól átforgatjuk a pácban, majd legalább 1 órán át hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  3. Egy wokban vagy serpenyőben olajat hevítünk, hozzáadjuk a vöröshagymát és üvegesre pirítjuk. Ehhez jön a csirkemell, melyet jó alaposan megpirítunk és párolunk.
  4. Forró, friss pitában tálaljuk salátával és uborkával. Fokhagymaszósszal a legfinomabb.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 275
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 15306
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rajongok az arab konyháért és nagyon szeretem az arab jellegű ételeket. Ezt a fogást pedig kifejezetten ajánlom azoknak, akik kedvelik az egzotikus fűszerezés és azt sem bánják, ha az édes íz keveredik a húsételekben.

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...