r
Nosalty Logó

Amerikai sajttorta málnaszósszal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Samy
Amerikai sajttorta málnaszósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 713 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5690 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 314 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    51.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    305.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.5 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    231 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    227 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 713 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.2 g

Zsír

  • Összesen
    414.8 g
  • Telített zsírsav
    134 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1440 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2440.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    515 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    802 mg
  • Nátrium
    931 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.2 g
  • Cukor
    298 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    591.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1849 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    816 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1818 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    340 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1429 micro
Összesen 5690 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    135 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 314 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a vajat felolvasztjuk, a kekszmorzsát és a cukrot beleszórjuk. Jól elkeverjük, majd egyenletesen a kivajazott tortaformába nyomkodjuk.
  2. A krémhez a tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, majd a citromlével és a vaníliás cukorral ízesítjük, a tejföllel és a krémsajttal simára keverjük.
  3. A fehérjét kemény habbá verjük, a krémbe forgatjuk, a tésztára öntjük.
  4. Alufóliával betakarjuk és előmelegített sütőben 1 óra 10 percig sütjük.
  5. A sütőt elzárjuk, levesszük a fóliát és zárt sütőben hűtjük ki.
  6. Egy éjszakán át hűtőben letakarva dermesztjük.
  7. A tejszínt kemény habbá verjük, a torta tetejére simítjuk.
  8. A málnát a cukorral szósszá főzzük, kihűtjük, a tortára öntjük.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 276
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 51869
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 15.

Ajánló

Bármilyen gyümölcsszósszal finom lehet.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy receptújságban találtam rá erre a receptre. Könnyű, finom, nem túl édes desszert. Nagy sikere volt :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...