r
Nosalty Logó

Alufóliában sült zöldséges lazacfilé

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Alufóliában sült zöldséges lazacfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 384 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 765 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 134 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1577 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    445 mg
  • Nátrium
    926 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    424 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    653 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    1247 micro
  • β-karotin
    3715 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 384 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    47.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3154.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    890 mg
  • Nátrium
    1851 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    403.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    848 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    1305 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    305 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    2494 micro
  • β-karotin
    7431 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 765 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    553.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    229 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    438 micro
  • β-karotin
    1304 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 134 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A filéket megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk, mindkettőt egy-egy nagyobb darab alufóliára tesszük.
  2. A sárgarépát és a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát, gyömbért és chilit apróra vágjuk.
  3. A lazac szeleteket megszórjuk a fokhagymás-chilis gyömbérrel, majd elosztjuk rajta a sárgarépát és a paprikát. Meglocsoljuk az olajjal és a halszósszal, megszórjuk a szezámmaggal, majd lazán becsomagoljuk a fóliába.
  4. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 10-12 perc alatt megsütjük. A filét a fóliából kivesszük, a bőrét eltávolítjuk, tányérra tesszük, és a fóliában maradt szafttal meglocsolva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6728
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű és finom halétel ropogós zöldséggel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...