r
Nosalty Logó

Alufóliában sült zöldséges lazacfilé

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Alufóliában sült zöldséges lazacfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 384 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 765 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 134 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1577 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    445 mg
  • Nátrium
    926 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    424 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    653 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    1247 micro
  • β-karotin
    3715 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 384 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    47.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3154.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    890 mg
  • Nátrium
    1851 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    403.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    848 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    1305 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    305 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    2494 micro
  • β-karotin
    7431 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 765 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    553.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    229 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    438 micro
  • β-karotin
    1304 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 134 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A filéket megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk, mindkettőt egy-egy nagyobb darab alufóliára tesszük.
  2. A sárgarépát és a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát, gyömbért és chilit apróra vágjuk.
  3. A lazac szeleteket megszórjuk a fokhagymás-chilis gyömbérrel, majd elosztjuk rajta a sárgarépát és a paprikát. Meglocsoljuk az olajjal és a halszósszal, megszórjuk a szezámmaggal, majd lazán becsomagoljuk a fóliába.
  4. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 10-12 perc alatt megsütjük. A filét a fóliából kivesszük, a bőrét eltávolítjuk, tányérra tesszük, és a fóliában maradt szafttal meglocsolva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 6724
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű és finom halétel ropogós zöldséggel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk