Alufóliában sült zöldséges lazacfilé
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
384
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
765
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33 g
Zsír
-
Összesen 23.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1577 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 50 mg
-
Kálcium 70 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 83 mg
-
Foszfor 445 mg
-
Nátrium 926 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 201.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 424 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 64 mg
-
D vitamin: 653 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 44 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 53 micro
-
α-karotin 1247 micro
-
β-karotin 3715 micro
-
β-crypt 231 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 116 micro
Összesen
384
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 65.9 g
Zsír
-
Összesen 47.2 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 138 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3154.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 99 mg
-
Kálcium 140 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 167 mg
-
Foszfor 890 mg
-
Nátrium 1851 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.8 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 403.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 848 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 13 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 127 mg
-
D vitamin: 1305 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 87 micro
-
Kolin: 305 mg
-
Retinol - A vitamin: 106 micro
-
α-karotin 2494 micro
-
β-karotin 7431 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 231 micro
Összesen
765
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.6 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 553.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 156 mg
-
Nátrium 325 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 70.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 149 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 229 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 438 micro
-
β-karotin 1304 micro
-
β-crypt 81 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 41 micro
Összesen
134
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A filéket megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk, mindkettőt egy-egy nagyobb darab alufóliára tesszük.
- A sárgarépát és a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát, gyömbért és chilit apróra vágjuk.
- A lazac szeleteket megszórjuk a fokhagymás-chilis gyömbérrel, majd elosztjuk rajta a sárgarépát és a paprikát. Meglocsoljuk az olajjal és a halszósszal, megszórjuk a szezámmaggal, majd lazán becsomagoljuk a fóliába.
- Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 10-12 perc alatt megsütjük. A filét a fóliából kivesszük, a bőrét eltávolítjuk, tányérra tesszük, és a fóliában maradt szafttal meglocsolva tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 12 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 72
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 6724
- Feltöltés dátuma: 2015. január 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy egyszerű és finom halétel ropogós zöldséggel.