r
Nosalty Logó

Almás savanyú káposzta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Almás savanyú káposzta
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

213
Kalória
2.1g
Fehérje
18.9g
Szénhidrátok
15.4g
Zsír
293.1g
Víz
14.3g
Koleszterin
6.9g
Rost
11.4g
Cukor
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 213 kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 854 kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 62 kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1394.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    1243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    293.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    567 micro
Összesen 213 kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    61.5 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5576.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    4973 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.5 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

Víz

  • Összesen
    1172.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    125 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    102 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    201 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2268 micro
Összesen 854 kcal
  • 1% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    0.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    409.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    15 mg
  • Nátrium
    365 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    86 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    166 micro
Összesen 62 kcal

Elkészítés

  1. A káposztát átmossuk.
  2. A zsírt felforrósítjuk, az apróra vágott hagymát a cukorral és a kockára vágottalmával megdinszteljük, apránként hozzáadjuk a káposztát, és további 10 percig dinszteljük.
  3. A fűszereket az apróra vágott fokhagymával hozzáadjuk, felöntjük vízzel, lefedve kb. 60 percig pároljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 60 perc

Víz helyett felönthetjük a káposztát almalével vagy vizzel.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Piros pecsenyeburgonya

Így fest a legízesebb maradékmentés: a pecsenyék kisült zsírjával süthetjük pirosra és ropogósra a főtt krumplit, ami ezáltal a legellenállhatatlanabb köretté válik. Szinte ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!